No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista Linux -palvelimeni palveluversiot

Käytä näitä komentoja tarkistaaksesi Linux -palvelimesi yleisesti asennettujen palvelujen eri versiot CentOS: lla, Ubuntulla ja Fedoralla.

CentOS/Fedora

Apache :/usr/sbin/httpd -v tai httpd -v

Palvelinversio: Apache/2.2.29 (Unix) Palvelimen rakennettu: 7. lokakuuta 2014 11:35:25 Cpanel :: Easy :: Apache v3.26.8 rev9999

Apache cPanelissa :/usr/local/apache/bin/httpd -v

Palvelinversio: Apache/2.2.29 (Unix) Palvelimen rakennettu: 7. lokakuuta 2014 11:35:25 Cpanel :: Easy :: Apache v3.26.8 rev9999

Käpristyminen : rpm -q käpristyminen

curl-7.19.7-40.el6_6.3.x86_64

Bash : bash -versio

GNU bash, versio 4.1.2 (1) -release (x86_64-redhat-linux-gnu) Copyright (C) 2009 Free Software Foundation, Inc. License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later<http: gnu.org/licenses/gpl.html=""></http:>

Exim : exim -bV

Exim-versio 4.84 #2 rakennettu 10.9.2014 15:02:41

Glibc : ls /lib /libc-*

/lib/libc-2.12.so*

Ydin : uname -r

2.6.32-042stab093.5

PHP : php -v

PHP 5.4.33 (cli) (rakennettu: 7. lokakuuta 2014 11:48:26) Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies

MySQL : mysql -v

Tervetuloa MySQL -näyttöön. Komennot päättyvät -merkkiin; tai \ g. MySQL-yhteystunnuksesi on 213432 Palvelinversio: 5.5.40-cll MySQL Community Server (GPL)

CentOS/Fedora : kissa/etc/redhat-release

CentOS -julkaisu 6.6 (lopullinen)

Ubuntu

Apache :/usr/sbin/apache2 -v tai apache2 -v

Palvelinversio: Apache/2.4.7 (Ubuntu) Palvelin rakennettu: 22.7.2014 14:37:36

Curl : curl --version

käpristyminen 7.35.0 libcurl/7.35.0 OpenSSL/1.0.1f zlib/1.2.8 libidn/1.28 librtmp/2.3

Bash : bash -versio

GNU bash, versio 4.3.8 (1) -julkaisu Copyright (C) 2013 Free Software Foundation, Inc. License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later<http: gnu.org/licenses/gpl.html=""></http:>

GLibc: ldd --versio

ldd (Ubuntu EGLIBC 2.19-0ubuntu6) 2.19 Copyright (C) 2014 Free Software Foundation, Inc.

Ydin : uname -r

3.4.86

PHP : php --versio

PHP 5.5.9-1ubuntu4.5 (cli) (rakennettu: 29. lokakuuta 2014 12:33:19) Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group

MySQL : mysql --version

mysq Ver 14.14 Jakelu 5.5.40, mallille debian-linux-gnu

Ubuntu : lsb_release -a

LSB -moduuleja ei ole saatavilla. Jakelijan tunnus: Ubuntu Kuvaus: Ubuntu 14.04 LTS -julkaisu: 14.04 Codename: trusty

Muu

OpenSSL : openssl -versio

OpenSSL 1.0.1e-fips 11. helmikuuta 2013

Päärynä : päärynä info päärynä | grep -versio
Plesk : kissa/usr/local/psa/versio
Qmail : mies qmail | grep -versio (Tämä edellyttää, että asennetut MAN -sivut päivittyvät.)
sshd :/usr/sbin/sshd -v

Lisätietoja

Nämä ovat vain joitain komentoja, joilla tarkistetaan yleisesti asennettujen ohjelmistojen/palveluiden versiot. Siellä on paljon enemmän ohjelmistoja/palveluita, jotka voidaan asentaa. Voit tarkistaa version suorittamalla tämän:

rpm -qa | grep XXXsoftwarenameXXX