Tarkista Microsoft 365: n liittimet

Jos sähköpostitilisi tietoturva on vaarantunut, sinun on tarkistettava, ovatko haitalliset liittimet voineet vaikuttaa mahdollisuuteen lähettää ja vastaanottaa viestejä. Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet liittimien tarkistamiseen. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista .

1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
    Vaaditaan: Jos et käytä uutta Exchange -hallintakeskusta, sinun on otettava se käyttöön ennen kuin jatkat. Liittimet ovat näkyvissä vain uudessa Exchange -hallintakeskuksessa. Valitse sivun yläosan bannerista Kokeile nyt .
    valitse kokeile nyt
  2. Valitse Postin kulku ja valitse sitten Liittimet .
    Postin kulku -valikko avautui ja siinä näkyy Liittimet -vaihtoehto
  3. Jos et tunnista yhtään luettelossa olevaa liitintä, valitse liitin ja valitse sittenroskakoripainiketta Poista .
    Huomautus: Jos ostit sähköpostilisäosan, tililläsi näkyvät seuraavat liittimet:
  4. Jos haluat poistaa liittimen, valitse Vahvista .