No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista Microsoft 365: n liittimet

Jos sähköpostitilisi tietoturva on vaarantunut, sinun täytyy tarkistaa, ovatko haitalliset liittimet voineet vaikuttaa kykyyn lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit tarkistaa liittimet. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry postivirtaan ja valitse sitten liittimet .
  3. Jos et tunnista yhtään luettelossa olevaa liitintä, valitse liitin ja sittenroskakoripainiketta Poista .