Tarkista NGINX -virheloki

NGINX: ää käytetään usein verkkopalvelimena (Apachen sijasta) verkkosivuston suorituskyvyn nopeuttamiseksi. Sitä käytetään PHP-FPM: n tavoin raskaan liikenteen sivustojen resurssien parempaan hyödyntämiseen.

Miksi minun pitäisi tarkistaa tämä loki?

• Sivustosi ei toimi aiotulla tavalla.
  • Sivustossasi näkyy ajoittain virheitä.
  • Sivustosi on hidas tai vain pyörii eikä koskaan lataudu.

Lokin sijainti

/var/log/nginx/error.log

Miten voin tarkistaa tämän lokin?

SSH : n avulla voit käyttää, tarkastella ja muokata koko lokia työkaluilla, kuten vim tai grep .

Esimerkki virheistä, jotka löytyvät NGINX -lokista

2022/01/22 03:39:16 [error] 1032#1032: *221720 ylävirtaan ennenaikaisesti suljettu yhteys kun luetaan vastausotsikkoa ylävirtaan, asiakas: 10.22.189.173, server: acoolexample.server, request: "GET/HTTP/1.1 ", ylävirtaan:"http://127.0.0.1:5003/ ", host:" acoolexample.com "
2021/09/27 09:10:09 [virhe] 31358#31358: *607 FastCGI lähetetty stderr:" PHP -viesti: PHP Varoitus: fopen (/usr/share/nginx/package /learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/uploads/wp-file-manager-pro/fm_backup/index.php): virran avaaminen epäonnistui: Tällaista tiedostoa tai hakemistoa ei löydy hakemistosta/usr/share/ nginx/paketti/oppimisalusta-38/oppimisalusta-prod/wp-content/plugins/wp-tiedostohallinta/file_folder_manager.php on line 59PHP-viesti: PHP Varoitus: fclose () olettaa parametrin 1 olevan resurssi, bool annettu kohdassa /usr/share/nginx/package/learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/plugins/wp-file-manager/file_folder_manager.php rivillä 60 "luettaessa vastauksen otsikkoa ylävirran, asiakasohjelmasta : 10.39.68.231, palvelin: acooldomain.server, pyyntö: "GET / HTTP / 2.0", ylävirtaan: "fastcgi://127.0.0.1:9000 ", host:" learning.acooldomain.com "
2021/07/01 00:15:04 [error] 1340#0: *490 open ()"/usr/share/nginx/html/nginx_status "epäonnistui (2: Ei tällainen tiedosto tai hakemisto), asiakas: 127.0.0.1, palvelin: _, pyyntö: "GET /nginx_status HTTP /1.1", isäntä: "localhost"

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Tarkista PHP -virheloki .

Lisätietoja

Etsi ja tarkista verkkopalvelinlokit .