Tarkista palveluversiot VPS Linux -palvelimeltani

Käytä näitä komentoja tarkistaaksesi Linux -palvelimesi yleisesti asennettujen palvelujen eri versiot AlmaLinuxilla, CentOS: lla, Ubuntuilla ja Fedoralla.

AlmaLinux/CentOS/Fedora

Apache :/usr/sbin/httpd -v tai httpd -v

Palvelinversio: Apache/2.4.6 (CentOS) Palvelin rakennettu: 30. toukokuuta 2023 14:01:11

Apache cPanelissa :/usr/local/apache/bin/httpd -v

Palvelinversio: Apache/2.4.58 (cPanel) Palvelin rakennettu: 24. tammikuuta 2024 00:14:47

Käpristyminen : rpm -q käpristyminen

curl-7.61.1-33.el8.x86_64

Bash : bash -versio

GNU bash, versio 4.4.20 (1) -versio (x86_64-redhat-linux-gnu) Copyright (C) 2016 Free Software Foundation, Inc. License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later<http: gnu.org="" licenses="" gpl.html=""></http:>

Exim cPanelilla: exim -bV

Exim-versio 4.96.2 #2, rakennettu 27.12.2023 11:01:49

Glibc : ldd --version tai ls /lib /libc-*

ldd (GNU libc) 2.28

Ydin : uname -r

4.18.0-425.10.1.el8_7.x86_64

PHP cPanelilla : php -v

PHP 8.1.27 (cli) (rakennettu: 24. tammikuuta 2024 00:32:48) (NTS) Copyright (c) PHP Group Zend Engine v4.1.27, Copyright (c) Zend Technologies

PHP Pleskissä : find/opt/plesk/php/*/bin/php

/opt/plesk/php/7.4/bin/php /opt/plesk/php/8.0/bin/php

MySQL : mysql --version tai mysql -v

Tervetuloa MySQL -näyttöön. Komennot päättyvät; tai \ g. MySQL -yhteystunnuksesi on 15521 Palvelinversio: 8.0.36 MySQL -yhteisön palvelin - GPL

AlmaLinux/CentOS/Fedora : kissa/etc/redhat-release

AlmaLinux -julkaisu 8.9 (Midnight Oncilla)

Ubuntu

Apache :/usr/sbin/apache2 -v tai apache2 -v

Palvelinversio: Apache/2.4.52 (Ubuntu) Palvelimen rakennettu: 2023-10-26T13: 44: 44

Curl : curl --version

käpristä 7.81.0 (x86_64-pc-linux-gnu) libcurl/7.81.0

Bash : bash -versio

GNU bash, versio 5.1.16 (1) -versio (x86_64-pc-linux-gnu) Copyright (C) 2020 Free Software Foundation, Inc. License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later<http: gnu.org="" licenses="" gpl.html=""></http:>

GLibc: ldd --versio

ldd (Ubuntu GLIBC 2.35-0ubuntu3.4) 2.35 Copyright (C) 2022 Free Software Foundation, Inc.

Ydin : uname -r

5.15.0-89-geneerinen

PHP : php --versio

PHP 8.1.2-1ubuntu2.14 (cli) (rakennettu: 18.8.2023 11:41:11) (NTS) Copyright (c) PHP Group Zend Engine v4.1.2, Copyright (c) Zend Technologies with Zend OPcache v8. 1.2-1ubuntu2.14, Copyright (c), kirjoittanut Zend Technologies

MySQL : mysql --version

mysql Ver 15.1 Distrib 10.6.12-MariaDB, debian-linux-gnu (x86_64) -ohjelmalle EditLine-kääreellä

Ubuntu : lsb_release -a

LSB -moduuleja ei ole saatavilla. Jakelijan tunnus: Ubuntu Kuvaus: Ubuntu 22.04.3 LTS -julkaisu: 22.04 Codename: jammy

Muu

OpenSSL : openssl -versio

OpenSSL 1.1.1k FIPS 25. maaliskuuta 2021

Päärynä : päärynä info päärynä | grep -versio
Plesk : kissa/usr/local/psa/versio
Qmail : mies qmail | grep -versio (Tämä edellyttää, että asennetut MAN -sivut päivittyvät.)
sshd :/usr/sbin/sshd -v

Lisätietoja

Nämä ovat vain joitain komentoja, joilla tarkistetaan yleisesti asennettujen ohjelmistojen/palveluiden versiot. Siellä on paljon enemmän ohjelmistoja/palveluita, jotka voidaan asentaa. Voit tarkistaa version suorittamalla tämän:

rpm -qa | grep XXXsoftwarenameXXX