Tarkista PHP-FPM-virheloki

PHP-FPM on verkkotyökalu, jota käytetään verkkosivuston suorituskyvyn nopeuttamiseen. PHP-FPM: n käyttö sivustolla, jolla on paljon liikennettä, voi antaa palvelimesi käyttää resursseja paremmin vaikuttamatta muihin sivustoihin, joissa on vähemmän liikennettä.

Miksi minun pitäisi tarkistaa tämä loki?

• Sivustosi ei toimi aiotulla tavalla.
  • Yhdellä tai useammalla sivustosi sivulla on virhe.
  • Sivustosi on hidas tai vain pyörii eikä koskaan lataudu.

Lokin sijainti

/usr/local/cpanel/logs/php-fpm/error.log

Miten voin tarkistaa tämän lokin?

SSH : n avulla voit käyttää, tarkastella ja muokata koko lokia työkaluilla, kuten vim tai grep .

Esimerkki virheistä, jotka löytyvät PHP-FPM-lokista

Enimmäismäärä lapsia määrittää, kuinka monta PHP-FPM-prosessia voidaan kuttua.
VAROITUS: [pool user_cpaccount] -palvelin saavutti max_children-asetuksen (25), harkitse sen nostamista
[20-Dec-2021 03:57:35] VAROITUS: [pool images_domain_com] child 30042 sanoi stderr: "Ma 20.12. 03:57:35 2021 (30042): Varoitus Ei tarpeeksi vapaata jaettua tilaa 110120 tavun (48616 tavua ilmaiseksi) jakamiseen "
[20.12.-2021 03:59:38] VAROITUS: [pool domain_com] -palvelin saavutti max_children-asetuksen (30). Harkitse sen korottamista

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Tarkista PHP -virheloki .

Lisätietoja

Etsi ja tarkista verkkopalvelinlokit .