Tarkista PHP -virheloki

Jos sivustosi on rakennettu PHP: llä, sinun on tarkistettava PHP error_log -palvelu ongelman vianmääritystä varten. Tämä lokitiedosto sisältää tietoja tiettyjen PHP -tiedostojen virheistä, puuttuviin tiedostoihin soittamisesta tai PHP -määrityksiin liittyvistä virheistä. PHP -virhelokit löytyvät yleensä sivustosi tiedostoista.

Miksi minun pitäisi tarkistaa tämä loki?

• Sivustosi ei toimi aiotulla tavalla.
  • Yhdellä tai useammalla sivustosi sivulla on virhe, kuten 500 sisäisen palvelimen virhe.
  • Sivustosi lataa tyhjää sivua tai vain pyörii eikä koskaan lataudu.

Lokin sijainti

WHM/cPanel:
/home/cpanel_username/lokit/$DOMAIN .php.error.log
Plesk:
/var/www/vhosts/$DOMAIN /logs/$DOMAIN .php.error.log

Miten voin tarkistaa tämän lokin?

SSH

SSH : n avulla voit käyttää, tarkastella ja muokata koko lokia työkaluilla, kuten vim tai grep .

cPanel

Voit tarkastella PHP -virhelokia Tiedostonhallinnassa sivuston lokien kohdalla.

Plesk

Plesk näyttää sivustokohtaiset virheet Tiedostonhallinnassa Lokit -kohdassa .

Esimerkkejä virheistä, jotka löytyvät PHP -virhelokista

PHP Vakavat virheet voivat estää sivuston (tai sivujen) latautumisen.
[14-syyskuu-2021 22:31:09 UTC] PHP Vakava virhe: allow (): Edellyttää avaamista epäonnistuneen '/home/acoolsite/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/inc/template-functions.php' (include_path = '.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') kansiossa /home/acoolsite/public_html/wp-content/themes/twentytwentyone/functions.php rivillä 534
PHP-varoitukset sallivat tyypillisesti (tai sivun) lataamista varten, mutta jokin ei välttämättä toimi.
[21-syyskuu-2021 18:38:21 UTC] PHP-varoitus: call_user_func_array () olettaa, että parametri 1 on kelvollinen takaisinsoitto, toimintoa '20_tuwenty_one_setup' ei löydy tai funktion nimi on virheellinen kohdassa/home/acoolsite/public_html/wp-includes/ class-wp-hook.php on line 303
Jotkin PHP-kohtalokkaat virheet johtuvat koodausongelmasta, ja ne tarjoavat pinon jäljityksen vianmääritykseen. Tästä voi olla hyötyä erityisesti silloin, kun sovelluksessasi on satoja tiedostoja, kuten WordPress -sivustoja.
[21-syyskuu-2021 20:30:53 UTC] PHP Vakava virhe: Ymmärtämätön TypeError: call_user_func_array (): Argumentin #1 ($ callback) täytyy olla kelvollinen takaisinsoitto, toimintoa "20th_twenty_one_setup" ei löydy tai funktion nimi on virheellinen hakemistossa /home /acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php:303 Pinon jäljitys: #0 /home/acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(327): WP_Hook-> Apply_filters ( NULL, taulukko) #1 /home/acoolsite/public_html/wp-includes/plugin.php(470): WP_Hook-> do] (Array) #2 /home/acoolsite/public_html/wp-settings.php(556): dochange ('after_setup_the ...') #3 /home/acoolsite/public_html/wp-config.php(112): need_once ('/home/acoolsit ...') #4/home/acoolsite/public_html/wp-load .php (50): need_once ('/home/acoolsit ...') #5 /home/acoolsite/public_html/wp-blog-header.php(13): demand_once ('/home/acoolsit ...') #6 /home/acoolsite/public_html/index.php(17): need ('/home/acoolsit ...') #7{main} heitetty sisään /home/acoolsite/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php rivillä 303
Istuntoja käytetään sisäänkirjautumiseen, ostoskoriin ja sivuston hakutuloksiin.
[25-syyskuu-2021 21:10:11 UTC] PHP-varoitus: session_start (): Ei voi aloittaa istuntoa, kun otsikot on jo lähetetty verkkotunnukseen /home/acooldomain/public_html/wp-content/plugins/favorites/app/Bootstrap.php verkossa 83
Tämä tarkoittaa joko puuttuvaa tiedostoa tai virheellistä polkua koodissa.
[25-syys-2021 21:08:46 UTC] PHP-varoitus: vaadi (ABSPATHWPINC/lohkot/arkistot.php): virran avaaminen epäonnistui: Tällaista tiedostoa tai hakemistoa ei löydy kansiossa/home/acooldomain/public_html/wp-includes/lohkot /index.php rivillä 9
Tämä osoittaa, että PHP memory_limit -arvo on saavutettu. Tämän arvon lisääminen php.ini -sovelluksessa voi ratkaista tämän monissa tapauksissa.
[14-Oct-2021 22:31:09 UTC] Vakava virhe: 134217728 tavun sallittu muistikoko on käytetty (yritetty allokoida 54 tavua
) Tämä johtuu todennäköisesti vanhentuneesta koodista. PHP-moduulia "mysql_connect" ei ole olemassa PHP 7+: ssa .
[14-Oct-2021 20:31:09 UTC] Vakava virhe: Kutsu määrittelemättömään toimintoon mysql_connect ()
Tämä ongelma voi johtua väärästä PHP-versiosta tai virhe koodista.
[12-Oct-2021 21:31: 09 UTC] PHP Jäsennysvirhe: syntaksivirhe, odottamaton T_MUUTETTAVA kohdassa /home/coolexample/public_html/a.php rivillä 3
Tämä ongelma voi johtua täynnä levyä, inode -kiintiöstä palvelimella tai jopa kokorajoituksesta ( site) määritys cPanelissa tai Pleskissä.
[13-Oct-2021 10:31:09 UTC] PHP Varoitus: session_start (): open (/home/coolexample/tmp/sess_2p27rr5idh5danjle3e237c4s4, O_RDWR) epäonnistui: Laitteessa ei ole tilaa

Lisätietoja

Etsi ja tarkista verkkopalvelinlokit .