No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista postilaatikon säännöt Microsoft 365 -tililtäni

Joskus Microsoft 365 -tilisi vaarantuessa otetaan käyttöön säännöt, jotka siirtävät saapuvan sähköpostisi kansiosta toiseen. Sinulle näyttää siltä, että sinulta puuttuu sähköposteja, kun oikeastaan kyseiset sähköpostit lähetetään satunnaiseen kansioon ilman sinun tietosi. Jos epäilet tilisi vaarantuneen, tarkista ja poista kaikki säännöt, joita et ole ottanut käyttöön.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Posti > Säännöt . Näet luettelon säännöistä ja voit poistaa kaikki, joita et tunnista.
    Asetukset -paneelissa näkyy Mail vasemmalla ja Säännöt valittuna oikealla