Tarkista postilaatikon säännöt Microsoft 365 -tililtäni

Joskus Microsoft 365 -tilisi vaarantuessa otetaan käyttöön säännöt, jotka siirtävät saapuvan sähköpostisi kansiosta toiseen. Sinulle näyttää siltä, että sinulta puuttuu sähköposteja, kun oikeastaan kyseiset sähköpostit lähetetään satunnaiseen kansioon ilman sinun tietosi. Jos epäilet tilisi vaarantuneen, tarkista ja poista kaikki säännöt, joita et ole ottanut käyttöön.

Huomautus: Jos haluat luoda Saapuneet -kansion sääntöjä, kuten siirtää saapuvat viestit automaattisesti tiettyyn kansioon tai määrittää tärkeystason, tutustu tähän Microsoftin artikkeliin .

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Posti > Säännöt . Näet luettelon säännöistä ja voit poistaa kaikki, joita et tunnista.
    Asetukset -paneelissa näkyy Mail vasemmalla ja Säännöt valittuna oikealla