No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista postilaatikon säännöt Microsoft 365-tililtäni

Joskus kun Microsoft 365-tili vaarantuu, otetaan käyttöön säännöt, jotka siirtävät saapuvat sähköpostisi kansiosta toiseen. Sinulle näyttää siltä, että sinulta puuttuu sähköposteja, kun oikeastaan nuo sähköpostit lähetetään satunnaisiin kansioihin ilman sinun tietosi. Jos epäilet, että tilisi on vaarantunut, tarkista ja poista kaikki säännöt, joita et ole ottanut käyttöön.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Mail > Säännöt . Näet luettelon säännöistä ja voit poistaa kaikki, joita et tunnista.
    Asetukset-paneeli, jonka vasemmalla puolella näkyy Mail ja oikealla Säännöt