Tarkista postilaatikon säännöt Microsoft 365 -tililtäni

Kun Microsoft 365 -tili vaarantuu, säännöt, jotka siirtävät saapuvan sähköpostisi kansiosta toiseen, voidaan lisätä tietämättäsi. Näkökulmasta saattaa tuntua siltä, että sinulta puuttuu sähköpostia, kun ne todella lähetetään satunnaiseen kansioon. Jos epäilet tilisi vaarantuneen, tarkista ja poista kaikki säännöt, joita et ole lisännyt tiliisi.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset Hammaspyöräpainike Asetukset ja valitse sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Mail ja valitse sitten Säännöt . Näet luettelon sääntöistä, jotka on lisätty tiliisi. Poista kaikki, joita et tunnista.
    Asetukset -paneelissa näkyy Mail vasemmalla ja Säännöt valittuna oikealla