Tarkista sähköpostin tallennustilakiintiö

Seuraa, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on käytettävissä Microsoft 365 -sähköpostitililläsi. Voit tarkistaa sähköpostitallennustilan milloin tahansa.

Jos sinulla on Sähköpostin peruspaketti, kiintiösi on 10 Gt. Jos sinulla on Online Business Essentials- tai Business Professional -versio, kiintiösi on 50 Gt.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset Hammaspyöräpainike Asetukset .
  3. Valitse Yleiset ja sitten Tallennustila . Näet käyttämäsi tilan.
    Tallennuspalkki, josta näkyy 8%