No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista sähköpostin tallennustilakiintiö

Seuraa, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on käytettävissä Microsoft 365 -sähköpostitililläsi. Voit tarkistaa sähköpostitallennustilan milloin tahansa.

Jos sinulla on Starter -sähköposti tai Email Essentials, kiintiösi on 10 Gt. Jos sinulla on Online Essentials tai Business Premium, kiintiösi on 50 Gt.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetusten rataspainike Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset.
  3. Valitse Yleiset > Tallennustila . Näet käyttämäsi tilan.
    Tallennuspalkki, josta näkyy 8%