No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkista verkkosivustoni suorituskyky GoDaddy Prossa

GoDaddy Pro -koontinäytöllä voit tarkistaa, toimiiko verkkosivusto hyvin, ja saada suosituksia verkkosivuston nopeuttamiseksi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja valitse Avaa verkkosivuston koontinäyttö .
    Avaa verkkosivuston koontinäyttö
  4. Valitse Suorituskyky vasemmassa sivupalkissa. Valitse sitten Aktivoi suoritustarkistus .
  5. Valitse Aktivoi ilmaisen suorituskyvyn tarkistuksessa .
  6. Valitse suoritusarvon tarkistuksen vierestä palvelimen sijainti, joka tarkistaa suorituskyvyn (suorituskyky voi vaihdella eri paikoissa).
  7. Valitse Suorita suoritustarkistus .