Tarkista WordPress -sivustoni otsikon pituus

Voit parantaa sivustosi hakukoneoptimointia noudattamalla näitä ohjeita varmistaaksesi, että sivuston otsikko on optimaalinen. Google-haut näyttävät tyypillisesti 50–60 merkkiä otsikkotunnisteessasi (noin 600 pikseliä leveä). Otsikkosi tulisi sisältää myös avainsanoja, joita ihmiset hakevat.

1. Siirry verkkosivustollesi, napsauta kotisivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sivun lähde .
  2. Kopioi teksti Otsikkotunnisteiden ( otsikko >).
  3. Käy tällä sivulla osoitteessa Moz.com .
  4. Liitä kopioimasi teksti Otsikkotunnisteen esikatselutyökaluun ja napsauta Tarkista
  5. Varmista, ettei esikatselussa leikkaa tekstiä pois. Jos esikatselussa ei ole tekstiä, lyhennä otsikkoa tarpeen mukaan.