No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tarkkailuluettelon käyttäminen

Tarkkailuluettelon avulla voit seurata verkkotunnuksia GoDaddy -huutokaupoissa. Tarkastele nykyistä hintaa, kysyttävää hintaa, verkkotunnuksiin tehtyjen tarjousten määrää ja huutokaupan päättymisaikaa.

Voit käyttää tarkkailuluetteloa verkkosovelluksesta tai GoDaddy Investor -sovelluksella mobiililaitteesi vanhentumishuutokauppojen seuraamiseen.

Lisää verkkotunnuksia tarkkailuluetteloosi Web App -sovelluksen avulla

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-huutokaupat-palveluun.
  2. Etsi verkkotunnus, jota haluat katsoa. Katso lisätietoja kohdastaVerkkotunnusten etsiminen GoDaddy -huutokaupoista .
  3. Napsauta verkkotunnuksen pluspainiketta (+), niin näet sen listaustiedot.
  4. Napsauta verkkotunnuksen Watch (silmä) -kuvaketta, kun haluat lisätä tarkkailuluetteloon . Watch -kuvake muuttuu siniseksi.

Tarkastele ja tee tarjouksia tarkkailuluettelostasi Web -sovelluksen avulla

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-huutokaupat-palveluun.
  2. Valitse Bidding List ( Hintaluettelo) -kohdasta Watching (Katselu) .
  3. Anna verkkotunnuksen Tee tarjous/tarjous -sarakkeeseen summa, jonka haluat huutaa tai tarjota.
  4. Valitse, että olet lukenut kaikki palvelusopimukset ja hyväksyt ne, ja napsauta sitten Lähetä tarjouksia .

Tarkastele ja tee tarjouksia tarkkailuluettelostasi Investor Mobile App -sovelluksella

1. Napauta Investor -sovelluksen kuvaketta mobiililaitteessasi.
  2. Napauta Katselu -välilehteä.
  3. Napauta verkkotunnusta, josta haluat tehdä tarjouksen.
  4. Hyväksy Oma tarjous -kentässä vähimmäishuuto, joka on jo täytetty, tai syötä uusi välityspainike.
  5. Välityspalvelintarjouksesi summan on oltava suurempi kuin minimitarjoussumma.

6. Hana Place Bid esittämään uuden tarjouksen tai jos olet voittanut ja haluat lisätä tarjouksen ja aseta välityspalvelimen napauttamalla lisäys Bid.
  7. Lisätietoja