WordPress-hallinta Ohje

Tarvitseeko minun varmuuskopioida hallinnoitua WordPress-sivustoani?

WordPress-hallinta säilyttää varmuuskopioita 30 päivän ajalta automaattisesti, eikä sinun tarvitse ottaa varmuuskopiointia erikseen käyttöön.

Note: The Worker Plugin for Pro Accounts is required in order for backups to run. (Pro accounts are available in the U.S.A. and Canada.)

Jos haluat palauttaa sivustosi tallennettujen varmuuskopioiden avulla, tutustu seuraaviin artikkeleihin:

  • Palauta sivustoni (Perus-, Luksus-, Huippu- ja Kehittäjä-tilit)
  • Palauta sivustoni (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)
  • (for Pro Managed WordPress accounts, available in the U.S.A. and Canada only)

Note: Backups are only available for active Managed WordPress plans. If the plan is removed due to failed billing, you will need to restore from local backups or contact support for additional options.

Next steps

More info


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.