Tarvitsenko VPS:lle enemmän kuin yhden oman IP-osoitteen?

Lyhyesti sanottuna: et. Yhtä VPS:n omaa IP-osoitetta voi käyttää

• Useissa SSL-varmenteissa. Palvelimesi tukee palvelinnimen ilmaisemista (SNI), joten sinun ei tarvitse käyttää eri IP-osoitetta jokaiselle palvelimen SSL-varmenteelle.
  • Hakukoneoptimoinnissa (SEO). Yhden IP-osoitteen käyttäminen ei vaikuta palvelimesi verkkosivustojen hakukoneoptimoinnin toimivuuteen. Sinun täytyy vain varmistaa, että jokaisella sivustolla on oma hakemistonsa palvelimella.
  • Sivuston esikatseluversioissa. Asiakkaasi voivat esikatsella verkkosivustojaan samaa IP-osoitetta käyttäen, jos olet määrittänyt cPanelin tai Pleskin oikein.