Taustan hallinta

InstantPagen® avulla voit luoda muokatun taustan, jossa käytetään valitsemaasi kuvaa. Voit lähettää helposti kuvan tietokoneeltasi. Voit myös valita taustakuvan ilmaisten kuvien tietokannasta.

Kuvan lähettäminen taustakuvaksi

InstantPagen avulla voit lähettää kuvan verkkosivustosi taustakuvaksi.

Kuvan lähettäminen taustakuvaksi

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä kohtaan Valitse tausta ja napsauta sitten Lähetä kuva.
  3. Napsauta Selaa.
  4. Valitse haluamasi tiedosto ja napsauta Avaa.
  5. Napsauta Lähetä taustakuva -ikkunassa Lähetä. Kuva näkyy verkkosivustosi taustalla.

Kuvan rajaaminen taustaa varten

InstantPagen avulla voit rajata kuvan, jota käytät verkkosivustosi taustakuvana.

Kuvan rajaaminen taustakuvaksi

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä kohtaan Valitse tausta ja siirrä hiiren kohdistin rajattavan kuvan päälle.
  3. Napsauta Rajaa-kuvaketta.
  4. Rajaa kuva ja napsauta sitten OK.

Taustan käyttäminen ilman kuvaa

Kun käytät InstantPagea, voit valita, että taustakuvaa ei näytetä, jolloin tausta jää tyhjäksi. Voit valita taustavärin Väri-välilehdellä.

Taustan käyttäminen ilman kuvaa

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä kohtaan Valitse tausta.
  3. Jos et halua kuvan näkyvän, napsauta Ei kuvaa. Tausta näkyy ilman kuvaa.

Kuvapankkikuvan käyttäminen taustakuvana

InstantPagen avulla voit käyttää kuvapankkikuvaa verkkosivustosi taustakuvana.

Kuvapankkikuvan käyttäminen taustakuvana

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä kohtaan Valitse tausta.
  3. Napsauta Kuvapankkitaustakuvat ja valitse kuva taustaasi varten. Napsauta sen jälkeen OK. Kuva näkyy verkkosivustosi taustana.

Kuvan kohdistaminen taustaa varten

Kun käytät InstantPagea, sinulla on useita vaihtoehtoja taustakuvan kohdistamiseen.

Kuvan kohdistaminen taustalla

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä kohtaan Kohdista tausta ja valitse sitten yksi näistä vaihtoehdoista:
    • Normaali – Taustakuva näkyy samassa koossa kuin alkuperäinen kuva.
    • Vierekkäin – Taustakuvia asetetaan vierekkäin täyttämään koko sivu.
    • Skaalaus – Taustakuva skaalataan koko sivun kokoiseksi
    • Sovitus – Taustakuvan alkuperäiset suhteet säilyvät.
  3. Määritä kuvan sijainti suhteessa sivustosi muihin osiin napsauttamalla asetteluruudukon neliötä.

Teemojen käyttäminen taustaa varten

Kun valitset kuvapankkikuvan InstantPage-sivullesi, voit myös halutessasi lisätä värivalikoiman ja asettelun, jotka täydentävät tätä kuvaa.

Teemojen käyttäminen

1. Kirjaudu sisään InstantPage-tilillesi. Voit kirjautua sisään siirtymällä InstantPage-sivustollesi, napsauttamalla Omistajan sisäänkirjautuminen ja syöttämällä sen jälkeen InstantPage-tilisi kirjautumistiedot.
  2. Siirry Tausta-välilehdeltä Valitse tausta -osioon ja napsauta sitten Kuvapankkikuvat.
  3. Valitse haluamasi taustakuva, käytä kuvaan sopivaa värikokoelmaa ja asettelua ja napsauta sitten OK.
  4. Valitse OK. Taustakuva näkyy yhteensopivan värikokoelman kanssa.
  5. Huomautus: InstantPage päivittää värikokoelmaan tekemäsi muutokset automaattisesti. On suositeltavaa tallentaa värikokoelma, jonka ehkä haluat palauttaa.