Taustan ja värien muuttaminen

Sivustosi taustan muuttaminen on kuin huoneen seinien maalaaminen uusilla väreillä: se voi lisätä visuaalista miellyttävyyttä huomattavasti. Website Builder-palvelussa voit muuttaa sivustosi taustaa ja värivalikoimaa.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Napsauta verkkosivustosi taustaa ja valitse sitten Tausta.

Joissakin malleissa on ehkä napsautettava lähellä sivun reunaa, jotta Tausta / sivun asetukset -ponnahdusikkuna tulee näkyviin.

3. Sivun taustakuvan asetukset -ikkunassa voit muuttaa seuraavia asetuksia:
    • Väri – Valitse värinvalitsin ja valitse sitten väri, jota haluat käyttää. Jos haluat, että taustassa on siirtymä useiden värien välillä, valitse Väriliukuma.
    • Kuva – Voit muuttaa verkkosivustosi taustaksi kuvan valitsemalla Muuta ja siirtämällä sitten kuvan tietokoneeltasi tai valitsemalla kuvapankkikuvan. Voit myös tuoda kuvan Facebook®- tai Instagram®-tililtäsi. Lisätietoja kuvista on kohdassa Kuvien lisääminen ja muokkaaminen.
    • Tasaus – Napsauttamalla nuolia voit määrittää taustakuvasi sijainnin.
    • Toista – Voit muodostaa taustakuvastasi kuvion pysty- tai vaakasuuntaan tai molempiin suuntiin valitsemalla avattavasta valikosta, miten haluat toistaa taustakuvasi.
    • Vieritys – Jos haluat vierittää taustakuvasi sivusi mukana, valitse Vieritä taustaa sivun kanssa.
  4. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Save (Tallenna).
  5. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Sivuasetusten vaihtaminen Website Builder-palvelussa

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Napsauta verkkosivustosi taustaa ja valitse sitten Sivuasetukset. Voit myös napsauttaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen palkin kuvaketta ja valita sitten Sivuasetukset.

Joissakin malleissa on ehkä napsautettava lähellä sivun reunaa, jotta Tausta / sivun asetukset -ponnahdusikkuna tulee näkyviin.

3. Muuta Properties: Page Background (Ominaisuudet: Sivuston tausta) -ikkunasta seuraavia asetuksia:
    • Leveys – Voit pienentää tai kasvattaa sivun leveyttä käyttämällä vierityspalkkia tai syöttämällä halutun mitan.
    • Korkeus – Voit pienentää tai kasvattaa sivun korkeutta käyttämällä vierityspalkkia tai syöttämällä halutun mitan. Et voi luoda sivua, joka on sisältöä lyhyempi. Sinun on ensin siirrettävä osa sisällöstä toiselle sivulle.
    • Yläkohta – Voit siirtää sivua korkeussuunnassa käyttämällä vierityspalkkia tai syöttämällä halutun mitan.
    • Väri – Valitse värinvalitsin ja valitse sitten väri, jota haluat käyttää.
  4. Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Save (Tallenna).
  5. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.