GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tee kampanjatekstistä lihavoitu

GoDaddy Email Marketing käyttää Markdown -nimeä tekstin muotoiluun. Mutta siellä on painike, jolla voit tehdä tekstistä lihavoidun.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Kampanjat .
  3. Valitse Luo uusi kampanja napsauttamalla Luo tai napsauta Muokkaa minkä tahansa olemassa olevan kampanjan kohdalla.
  4. Lisää moduuli, jossa on tekstilohko , tai napsauta olemassa olevan tekstilohkon sisäpuolella.
  5. Korosta teksti, jonka haluat lihavoida.
  6. Napsauta tekstimoduulin alaosassa olevaa B.
    Korosta teksti ja napsauta B
  7. Kaksi tähtiä ilmestyy tekstin molemmille puolille. Tämä tarkoittaa, että teksti on lihavoitu, kun esikatselet sitä.
    Kaksi tähtiä tekstin ympärillä tekevät siitä lihavoidun
  8. Näytä lihavoitu teksti napsauttamalla Esikatsele moduulin yläosassa.
    Napsauta Esikatselu nähdäksesi lihavoitua tekstiä
  9. Napsauta Tallenna sivun ylä- tai alaosassa.