WordPress-hallinta Ohje

Tee lopulliset muokkaukset

Tämä on viimeinen vaihe WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti -sarjasta.

Vaatimukset: Tarvitset seuraavat työkalut lopullisten muokkaustesi tekemiseksi ja manuaalisen siirtosi suorittamiseksi loppuun:
  • FTP-sovellus, jonka kautta sinulla on pääsy sivustosi määritystiedostoihin. Suosituksemme on FileZilla.
  • Tekstieditori sivustosi määritystiedoston muokkausten tekemiseen. Suosituksemme on Notepad++. Älä muokkaa tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word.
  • Tietokantataulukkosi etuliite vaiheesta Tuo tietokantasi.

WordPress-sivuston manuaalinen siirto on lähes valmis! Tee lopulliset muokkaukset sivustosi määritystiedostoon muodostamalla yhteys uuteen sivustoon FTP-sovelluksen avulla ja muokkaamalla wp-config.php-tiedostoa. Sinun on päivitettävä taulukon etuliite ja määritettävä uusi Siteurl ja Home. Nämä muutokset mahdollistavat sen, että sivustosi voi muodostaa yhteyden uuteen tietokantaasi.

1. Muodosta yhteys uuteen WordPress-sivustoon FTP-sovelluksella. (Tarvitsetko apua FTP-yhteyden luomisessa?)
  2. Avaa FileZillassa Remote site (etäkohde) -puolella valikko napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella wp-config.php ja valitse sitten View/Edit (tarkastele/muokkaa).
    valitse määritystiedosto ja muokkaa
  3. Etsi editorissa $table_prefix ja muokkaa sitä vastaamaan oikeaa etuliitettä tietokannassa, jonka toit aikaisemmassa vaiheessa – Tuo tietokantasi. Alla olevassa esimerkissä alkuperäinen taulukon etuliite oli wp_9666d08kk3_, ja me päivitimme sen arvoksi wp_.
    vanha taulukon etuliite
    uusi taulukon etuliite
  4. Muokkaa Siteurl- ja Home-osia siten, että ne vastaavat uuteen WordPress-sivustoosi liitettyä verkkotunnusta. Tässä esimerkissä käytetään tilapäistä verkkotunnusta, joka määritettiin tilin luomisen yhteydessä: pxk.0e5.myftpupload.com. Käytä verkkotunnusta, joka on asiaankuuluva oman tilisi kohdalla.
    • Siteurl: define( 'WP_SITEURL', 'http://coolexample.com');
    • Home: define( 'WP_HOME', 'http://coolexample.com');

päivitetty siteurl ja home määritystiedostossaclass="note"> Huomautus: Siteurl- ja Home-osien määritys wp-config.php-tiedostossasi on tilapäinen, kunnes olet valmis osoittamaan verkkotunnuksesi tähän uuteen verkkohotellitiliin.

5. Tallenna muutokset editorissasi. FileZilla tunnistaa ja kuittaa tehdyn muutoksen ja tarjoutuu siirtämään tiedoston uuden sivuston palvelimeen. Valitse FileZilla-ohjelmalla Yes. >siirrä tiedosto palvelimeen valitsemalla yes

Onnittelut! WordPress-sivuston manuaalinen siirto on nyt valmis. Seuraavien tähän aiheeseen liittyvien ohjeiden avulla saat verkkotunnuksesi osoittamaan uuteen WordPress-sivustoon.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• WordPress- tai Managed WordPress-tilauksen kohdalla riittää, että löydät ja valitset Vaihda verkkotunnus -linkin pääkäyttäjän koontinäytössä, niin me hoidamme loput.
    Temporary domain notice in WordPress (WordPressin ilmoitus väliaikaisesta verkkotunnuksesta)
  • Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity jonkin muun GoDaddy-tilin kautta, sinun täytyy paikantaa IP-osoitteesi ja muuttaa A-tietuettasi.