WordPress-hallinta Ohje

Tee lopulliset muokkaukset

Vaihe 6 sarjasta Hallitun WordPress-sivuston siirtäminen ei-hallitun WordPress-tilin alaisuuteen.

Pakollinen: Tarvitset tekstieditorin, jolla voit tehdä tarvittavat muutokset SQL-tiedostoon. Saatavilla on monia eri tekstieditoreita. Me suosittelemme Notepad++-ohjelmaa. Älä muokkaa tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word.

WordPress-hallinta käyttää satunnaistettua taulukon etuliitettä tietokannassaan. Jotta sivustosi toimisi uuden isännän kanssa, sinun on päivitettävä wp-config.php uuden verkkohotellisi tiedoissa. Sen on vastattava vaiheessa 5 tuodun SQL-tietokantatiedoston tietokantaetuliitettä.

1. Muodosta yhteys uuteen verkkohotellitiliisi käyttäen tiedostonhallintatyökalua tai FTP-asiakasohjelmaa, kuten FileZilla. Kaikilla verkkohotellipalveluiden toimittajilla on oma tapansa tähän. Jos et ole varma siitä, miten tämä tehdään, pyydä ohjeita uudelta verkkohotellipalvelun tarjoajaltasi.
  2. Paikanna wp-config.php-tiedosto ja muokkaa sitä. Jos käytät FileZillaa, valitse tiedosto, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tarkastele/muokkaa.
  3. Päivitä $table_prefix. Sinulla pitäisi olla etuliite tuotuasi SQL-tietokantatiedoston Tuo sivustosi tietokanta -vaiheessa. Jos etuliitteesi on esimerkiksi wp_yourPrefix_:

Ennen:
    $table_prefix  = 'wp_';

Jälkeen:
    $table_prefix  = 'wp_yourPrefix_';

4. Kun olet tehnyt muutokset, tallenna tiedosto. Jos käytät FileZilla-ohjelmaa, hyväksy sen esittämä varoitus tiedoston korvaamisesta uuden isäntäsi kohdalla.
  5. Testaa sivustosi ja tarkista sen toiminta.

Seuraavat vaiheet

Jos muutat verkkotunnusta sivuston siirron yhteydessä, sinun on suoritettava etsi ja korvaa -toiminto tietokannassa.

• Jos uusi, ei-hallittu verkkohotellitilisi on meidän palvelussamme, noudata näitä ohjeita: Etsi ja korvaa WordPress SSH: llä.
  • Jos uutta, ei-hallittua verkkohotellitiliäsi isännöidään jonkun toisen verkkohotellipalveluiden toimittajan palvelussa, tutustu kyseisen tahon dokumentaatioon saadaksesi tarvitsemasi ohjeet.

Lisätietoja

• Löydät lisätietoja WordPressin virallisista asiakirjoista.