WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tee lopulliset muokkaukset

Vaihe 6 Siirrä hallittu WordPress -sivusto hallitsemattomaan WordPress -tilisarjaan .

Vaaditaan: Tarvitset tekstieditorin, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset tähän SQL -tiedostoon. Kolmannen osapuolen tekstieditoreja on saatavilla paljon, suosittelemme Notepad ++ -sovellusta . Älä muokkaa tiedostoa tekstinkäsittelyohjelmassa, kuten Microsoft Word.

WordPress -hallinta käyttää satunnaistettua taulukon etuliitettä tietokantaansa. Jotta sivustosi saadaan toimimaan uuden isännän kanssa, sinun on päivitettäväwp-config.php uudessa isännässä, jotta se vastaa vaiheessa 5 tuotun SQL -tietokantatiedoston tietokannan etuliitettä.

1. Muodosta yhteys uuteen webhotellitiliisi tiedostonhallinnalla tai FTP -asiakasohjelmalla, kuten Filezilla . Kullakin verkkohotellipalvelun tarjoajalla on ensisijainen tapa tehdä tämä. Jos et ole varma, miten se tehdään, kysy ohjeita uudelta verkkohotellipalveluntarjoajalta.
  2. Paikannawp-config.php tiedosto ja muokkaa sitä. Jos käytät FileZillaa, valitse tiedosto ja napsauta sitten hiiren kakkospainiketta ja valitse Näytä/Muokkaa .
  3. Päivitä$table_prefix . Sinulla pitäisi olla etuliite tuonnin jälkeen SQL -tietokantatiedoston kohdalla Tuo sivustosi tietokanta . Lomakkeen esimerkki, jos etuliite onwp_yourPrefix_ .
    Ennen: $ table_prefix = 'wp_'; Jälkeen: $ table_prefix = 'wp_yourPrefix_';
  4. Kun olet tehnyt muutokset, tallenna tiedosto. Jos käytät FileZillaa, hyväksy FileZillan ylikirjoitusvaroitus korvaamaan uuden isännän tiedosto.
  5. Testaa sivustosi ja katso, toimiiko se oikein.

Seuraavat vaiheet

Jos olet vaihtamassa verkkotunnusta sivuston siirron kanssa, sinun on suoritettava haku ja vaihto tietokannassa.

• Jos uusi hallitsematon verkkohotellitilisi on meillä, noudata ohjeita Etsi ja korvaa WordPress SSH: llä.
  • Jos uusi hallitsematon verkkohotellitilisi on toisella palveluntarjoajalla, katso ohjeita heidän dokumentaatiostaan.