WordPress-hallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tee lopulliset muokkaukset

Varoitus: Muut tämän sarjan osat vaativat webhotellitilin ja uuden WordPress -asennuksen.
Vaaditaan: Tarvitset tekstieditorin, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset tähän tiedostoon. Kolmannen osapuolen tekstieditoreja on saatavilla paljon, mutta me emme suosittele MS Wordin käyttöä tämän tekstitiedoston muokkaamiseen. Suosittelemme editoria, kuten Notepad ++ .

On joitakin muutoksia, jotka on tehtävä määritystiedostoon wp-config.php, ennen kuin sivustosi toimii uudella isännöintipaikallaan. Sinun on päivitettävä taulukon etuliite tietokannassasi käytettävään satunnaistettuun WordPress -hallintaan.

1. Muodosta yhteys uuteen sivustoosi FTP: n kautta käyttäen samaa menetelmää osasta 3 (joko tiedostonhallintatoiminto tai FTP -asiakasohjelma, kuten Filezilla).
  2. Paikanna wp-config.php- tiedosto ja muokkaa sitä samalla tavalla kuin osassa 4.
  3. Päivitä table_prefix , sinun olisi pitänyt tehdä tämä etuliite muistiinpanon jälkeen, kun olet tuonut SQL -tietokantatiedoston osaan 5 (esim. Jos etuliite oli wp_kmf7d807b9_ add: kmf7d807b9_ - wp_ ).
    $ table_prefix = 'wp_';
  4. Kun olet tehnyt muutokset, tallenna tiedosto.
  5. Testaa sivustosi ja katso, toimiiko se oikein.