Tee muutoksia suojattuun verkkotunnukseesi

Voit muuttaa SSL-varmenteesi ”yleistä nimeä”, jolla tarkoitetaan varmenteen ensisijaisesti suojaamaa tai salaamaa verkkotunnusta.

Lisätiedot

• Luksus-SSL:n tai laajennetun vahvistuksen SSL:n kyseessä ollessa voit vaihtaa ainoastaan yleisen nimen. Et voi muuttaa organisaation tietoja.
  • Sinun on käytävä läpi uuden yleisen nimen verkkotunnuksen vahvistusprosessi.
  • Uuden yleisen nimen pyytäminen ei vaikuta SSL-varmenteen voimassaolon päättymiseen.
  • Vanha yleinen nimesi voi muodostaa suojattuja yhteyksiä 72 tunnin ajan yleisen nimen muuttamisen jälkeen.
  • Jos varmenteesi liitetään johonkin jaetuista verkkohotellipalveluistamme, varmenteen yleisen nimen vaihtaminen ei muuta siihen liitetyn palvelun verkkotunnusta. Sinun on muutettava palvelun verkkotunnus erikseen (lisätietoja).

Vakio- tai luksus-SSL:n yleisen nimen muuttaminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Napsauta Hallitse sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Sen varmenteen kohdalla, jota haluat käyttää, napsauta Toiminnot-sarakkeessa Näytä tila.
  5. Napsauta Hallitse.
  6. Valitse Vaihda varmenteen suojaamaa sivustoa.
  7. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista sen perusteella, missä verkkosivustosi verkkohotelli on:
    Verkkohotelli on... Toimi näin...
    Jaetussa verkkohotellissa tai kotisivukoneessa Valitse Muuta isännöityyn verkkotunnukseen ja valitse sitten verkkotunnus, jota haluat käyttää.
    Muualla Poista kohdan Muuta isännöityyn verkkotunnukseen valinta.
    Kirjoita Yleinen nimi, jota haluat käyttää varmennetta varten.
  8. Napsauta Tallenna.
  9. Jos olet lähettänyt palvelimen allekirjoituspyynnön käyttämällä SSL-varmennetta ja olet suorittamassa siirtoa uudelle palvelimelle, sinun on päivitettävä varmenne (lisätietoja).
  10. Napsauta Valitse Lähetä kaikki tallennetut muutokset.

Seuraavaksi sinun on vahvistettava uuden yleisen nimen pyyntö (lisätietoja).