No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tee välimuistiongelmien vianmääritys

Jos sinulla on välimuistiongelmia verkkosivustosi kanssa, voit yrittää korjata ongelman monia eri tavoin. Alla oleva taulukko on luokiteltu helpoimmasta monimutkaisimpaan. Aloita ensimmäisellä rivillä ja tarkista, onko välimuistiongelma ratkaistu, ennen kuin siirryt seuraavaan.

Vaiheet kokeilemiseksi
Tyhjennä palomuurin välimuisti Tyhjennä verkkosovelluspalomuurisi (WAF) välimuisti
Tyhjennä selaimen välimuisti Tyhjennä selaimen välimuisti
Aseta välimuistitaso sivuston välimuistiin Vaihda välimuistitaso
Välimuistin poikkeukset

Jos haluat poistaa välimuistin käytöstä tietyissä tiedostoissa tai hakemistoissa, voit tehdä sen poistamatta koko välimuistia käytöstä.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Alle Verkkosivujen turvallisuus ja Varmuuskopiot vieressä sivuston vakuustilille, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
  3. Valitse siirtymisvalikosta Palomuuri .
    Palomuuri
  4. Valitse verkkotunnukselle, jonka haluat määrittäärataskuvake ja valitse sitten Suorituskyky .
    Suorituskyky
  5. Valitse URL-osoitteet , jotka eivät ole välimuistit, anna välimuistiin tallennetun sivun polku ja valitse Lisää URL .

Huomautus: Älä lisää paljon kävijöitä sisältäviä sivuja/hakemistoja, kuten/feed/, muihin kuin välimuistin sisältäviin URL-osoitteisiin. Verkkosivustosi on altis DDoS -hyökkäyksille.

Välimuistiin tallennetaan edelleen kuvia, .css, .js, .pdf, .txt, .mp3 ja muutama muu laajennus WAF-laitteeseesi välimuistitilasta tai välimuistissa olevista URL-osoitteista riippumatta.