Tee WordPress -versiostasi yksityinen Sucuri Security -laajennuksella

WordPress -version pitäminen yksityisenä on tärkeää, jos et päivitä verkkosivustoasi säännöllisesti uusimpaan versioon. WordPressin vanhemmilla versioilla voi olla haavoittuvuuksia muutosluettelossa, ja haitalliset kävijät voivat siten helposti kohdistaa ne. Suosittelemme, että pidät WordPress -verkkosivustosi ajan tasalla.

Vaaditaan: Sinun on asennettava Sucuri Security -laajennus ennen näiden ohjeiden noudattamista.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sucuri Security > Asetukset .
  3. Valitse Kovettuminen -välilehti.
  4. Etsi osio, jonka otsikko on Poista WordPress -versio .
  5. Jos osa on punainen, valitse Käytä kovettumista . Jos se on vihreä, karkaisu on jo levitetty.

Huomautus: Jos et voi käyttää karkaistua tätä ominaisuutta, verkkohotelli saattaa jo käsitellä sitä.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Suojaa verkkosivustoasi edelleen aktivoimalla muut Sucuri -suojausasetukset: