Teemaan liittyvien virheiden vianmääritys WordPress-järjestelmässä

WordPress-teemoihin liittyvät virheet voivat aiheuttaa virheilmoituksia tai tyhjiä valkoisia sivuja, joita kutsutaan usein nimellä “white screen of death”. Voit diagnosoida WordPress-teemojen potentiaalisia virheitä alla olevien ohjeiden avulla.

Prepare your WordPress site for troubleshooting

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen vianmäärityksen suorittamista.
  2. Poista kaikki laajennukset käytöstä, erityisesti kaikki välimuistilaajennukset.
  3. Jos sivustossasi on käytössä wp_cache, sinun täytyy poistaa WP_CACHE käytöstä.

Etsi teemaan liittyvää virhettä

1. Ota WordPress-virheenkorjaustila käyttöön.
  2. Vieraile sivustossasi ja tarkista, onko siinä PHP-virhe.
  3. Jos PHP-virhe on olemassa, tarkista, onko themes-hakemisto tiedostopolussa. Alla on esimerkki:
    Vakava virhe:  Kutsu määrittämättömään funktioon functionName():
    /home/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php rivillä 1
  4. Jos tiedostopolku sisältää osan themes, tämä vahvistaa ongelman liittyvän teemaan, ja voit siirtyä virheen korjaamiseen.
  5. Jos virhe ei ole näkyvissä verkkosivustossasi, sinun on tuotava se esiin:
    • Linux Error Logs (cPanel)
    • Windows Detailed Errors (Plesk)
  6. Jos yksityiskohtaiset virheet näyttävät PHP-virheen, voit aloittaa sen korjaamisen.

Määritä, ilmeneekö virhe ainoastaan tällä hetkellä aktiivisen teeman kanssa

1. Connect to your hosting with FTP to upload files cPanel / Managed WordPress / Plesk.
  2. Siirry hakemistoon, joka sisältää WordPress-sivustosi.
  3. Avaa sitten wp-content/themes-hakemisto.
  4. Merkitse muistiin viimeisin asennettu oletusteema.

Huomautus: WordPress-oletusteemat nimetään niiden julkaisuvuoden mukaan. Esimerkiksi oletusteema, joka julkaistiin vuonna 2017, on nimeltään twentyseventeen.

5. Päivitä WordPress-sivustosi käyttämään oletusteemaa tietokannassa.
  6. Tarkista sivustosi. Jos ongelma ei enää ilmene, olet selvittänyt onnistuneesti sen syyn, joka on tässä tapauksessa käyttämäsi teema.