Tekstin tai kuvien linkittäminen

Ilman linkkejä verkko ei olisi verkko lainkaan. Website Builder v7 mahdollistaa hyperlinkkien lisäämisen tekstiin ja kuviin nopeasti.

Tekstin linkittäminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Etsi sivu ja tekstiruutu, jotka sisältävät tekstin, jonka haluat linkittää.
  4. Voit tuoda tekstiruudun muokkaimen näkyviin kaksoisnapsauttamalla tekstiruudun sisäpuolta tai napsauttamalla tekstiruutua kerran ja valitsemalla Muokkaa.
    Tuo tekstieditori esiin napsauttamalla Muokkaa.
  5. Voit lisätä tekstilinkin valitsemalla tekstiruudusta linkitettävät sanat.
  6. Napsauta tekstiruudun muokkaimen ketjukuvaketta.
    Linkitä valittu teksti napsauttamalla ketjukuvaketta
  7. Valitse verkkosivustosi sivu napsauttamalla Linkki-ikkunan Kohde-valikkoa tai kirjoita verkko-osoite (URL) Kohde-kenttään.
    Valitse tekstilinkkisi kohde Linkki-ikkunassa

Jos haluat linkittää tekstin sähköpostiosoitteeseen, valitse teksti ja kirjoita Linkki-kenttään seuraavassa muodossa: mailto:kiva@kivaesimerkki.com. Kun asiakkaat napsauttavat linkkiä, kyseiseen osoitteeseen lähetettävä tyhjä sähköpostiaihio avautuu automaattisesti.
    Linkitä valittu teksti kirjoittamalla Linkki-kenttään: mailto:kiva@kivaesimerkki.com

8. Valitse Avaa linkki uuteen ikkunaan, jos et haluat, että sivuston kävijän verkkoselain poistuu sivustoltasi.
  9. Ota linkki käyttöön valitsemalla Lisää ja sulje sitten Linkki-ruutu.
  10. Tallenna työsi napsauttamalla Napsauta Tallenna-painiketta.-kuvaketta.
  11. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Kuvan linkittäminen

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Etsi sivu ja kuva, jonka haluat linkittää jonnekin muualle.
  4. Napsauta kuvaa ja valitse sitten Asetukset.
    Valitse Asetukset
  5. Valitse verkkosivustosi sivu napsauttamalla Linkki-osion Kohde-valikkoa tai kirjoita verkko-osoite (URL) Kohde-kenttään.
    Valitse Asetukset
  6. Valitse Avaa linkki uuteen ikkunaan, jos et haluat, että sivuston kävijän verkkoselain poistuu sivustoltasi.
  7. Sulje Asetukset-ikkuna valitsemalla Tallenna.
  8. Päivitä verkossa oleva sivustosi napsauttamalla Julkaise.

Jos haluat tarkastella Kotisivukone v7:n muiden toimintojen linkitettyä luetteloa, katso Kotisivukone 7:n käyttö