Tekstiviestihälytysten määritys omalle Verkkomyymälälle

Kytke tekstiviesti-ilmoitukset päälle, jotta tilauksia ei jää huomaamatta.

1. Siirry GoDaddy -tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa ja valitse Yleiset-kohdasta alta Kaupan asetukset.
  1. Kytke Tekstiviesti-ilmoitukset tilauksista -asetus päälle valitsemalla sen kytkin.
  2. Syötä matkapuhelinnumerosi ja napsauta sitten Seuraava.
  3. Lähetämme sinulle tunnuskoodin puhelinnumerosi vahvistamiseksi. Anna tekstiviestin sisältämä tunnuskoodi ja valitse sitten Valmis. Jos et saa tekstiviestiä hetken kuluttua tai tunnuskoodisi vanhenee, hanki uusi tunnuskoodi käyttämällä Lähetä uudelleen -linkkiä.
  4. Tekstiviestien vastaanottoon käytettävä numero näkyy tekstiviesti-ilmoitusten valinnan vaihtopainikkeen alapuolella. Jos haluat muuttaa tätä numeroa, käytä Päivitä-linkkiä.