GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Tervetuloviestin määrittäminen

Noudata näitä ohjeita automaattista vastaustoimintoa käyttävän täysin automatisoidun tervetuloviestin luomiseksi. Se lähetetään kaikille, jotka rekisteröityvät rekisteröitymislomakkeesi kautta. Jännittävää!

Aloita kirjautumalla GoDaddy Email Marketing -tilillesi. (Tarvitsetko apua kirjautumiseen?) Tee sitten seuraavat:

Vaihe 1. Luo tervetuloviestiluettelo.

Tämä tehdään Tilaajat-alueella. Napsauta Tilaajat-välilehteä ja sitten Add a list (Lisää luettelo) -painiketta.

Anna luettelolle haluamasi nimi, kunhan muistat sen myöhemmässä vaiheessa. Tässä demossa annamme sille nimen Tervetuloviestiluettelo. Tallenna luettelosi napsauttamalla valintamerkin kuvaketta.

Vaihe 2. Luo rekisteröitymislomake.

Seuraavaksi on määritettävä käytettävä rekisteröitymislomake. Jos sinulla on jo sellainen, mainiota! Napsauta vain sivun yläosan kohtaa Rekisteröitymislomakkeet ja sitten Muokkaa käsiteltävän rekisteröitymislomakkeen alta.

Napsauta oikealla olevaa Lisää luettelo -pudotusvalikkoa ja valitse luomasi uusi Tervetuloviestiluettelo. GoDaddy Email Marketing tallentaa tämän muutoksen automaattisesti ja voit nähdä, että luettelo on lisätty sivulle.

Pro-vinkki: Voit luoda tässä uuden luettelon tilaajillesi käyttämällä pudotusvalikon viimeistä kenttää A New List (Uusi luettelo).

Varmista, että saat näytettyä tämän rekisteröitymislomakkeen maailmalle, jotta ihmiset voivat rekisteröityä sillä postituslistoillesi! Voit julkaista lomakkeen verkkosivustollasi, jakaa sen URL-osoitteen muille tai yhdistää sen Facebook-yrityssivuun.

Vaihe 3. Luo tervetuloviestikampanja.

Seuraavaksi luodaan varsinainen automaattinen vastaustoiminto, joka lähettää sähköpostin uudelle tilaajalle.

Aktivoi Automaattinen vastaustoiminto -lisäosa, jos et ole vielä tehnyt niin, ja napsauta ”Go set it up” (Siirry määrittämään se). Jos olet jo aktivoinut sen, napsauta sivun yläosassa tai Lisäosat-valikossa olevaa kohtaa Automaattiset vastaustoiminnot.

Napsauta Uusi automaattinen vastaustoiminto -painiketta ja määritä sivulla pyydetyt tiedot. Tässä tapauksessa annetaan sille nimeksi Tervetuloviesti.

Varmista, että valitset rekisteröintilomakkeeseesi edellisessä vaiheessa liitetyn uuden luettelon.

Valitse myös valintaruutu nimeltä Send the first mailing immediately after a user signs up (Lähetä ensimmäinen viesti heti, kun käyttäjä rekisteröityy). Tällä tavalla GoDaddy Email Marketing lähettää aina tervetuloviestin heti, kun käyttäjä rekisteröityy lomakkeesi kautta.

Nyt voit luoda kampanjan ja suunnitella tervetuloviestin! (Vihje: Toiminto on täysin samanlainen kuin tavallisen GoDaddy Email Marketing -kampanjan luominen.) Kun viestisi on täydellinen, voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen...

Vaihe 4. Käynnistä automaattinen vastaustoimintosi

Tämä vaihe on kaikista jännittävin! Nyt kun rekisteröitymislomake on valmiina ja yhdistetty uuteen luetteloosi ja automaattinen vastaustoimintosi on yhdistettynä, jäljellä on vain käynnistyspainikkeen painaminen! Ruudun oikeassa yläkulmassa on Aloita kampanja -painike tai automaattisen vastaustoiminnon saapumissivulla esikatselun alapuolella Run campaign (Suorita kampanja) -painike.

Automaattinen vastaustoiminto täytyy käynnistää, jotta GoDaddy Email Marketing voi lähettää automaattisesti tervetuloviestin. Tästä pääsemmekin viimeiseen vaiheeseen:

Vaihe 5. Katso automaation taikaa!

Ota rennosti ja katsele, kun rekisteröitymiset saapuvat. Heti kun joku rekisteröityy lomakkeesi kautta, hänelle lähetetään automaattisesti tervetuloviestikampanjasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

Nauti :)