Testaa Outlookia yhteysongelmien varalta

Sinulla voi olla yhteysongelma, jos sinulla on ongelmia Microsoft 365 GoDaddy -tilisi kanssa.

Huomautus: Jos saat virheen, jossa sanotaan: "Toimintoa ei voida suorittaa loppuun. Yhteys Microsoft Exchangeen ei ole käytettävissä. Outlookin täytyy olla verkossa tai yhdistettynä tämän toiminnon suorittamiseen", yritä noudattamalla näitä ohjeita ennen kuin testaat yhteyden.

Voit tarkistaa tämän yhdellä Microsoftin liitettävyystesteistä, mikä vahvistaa yhteyden Microsoft 365 -tilisi, automaattisen löytämisen ja määritysprosessin välillä. Jos tämä testi onnistuu, laitteessasi tai ulkoisessa yhteydessä voi olla ongelmia. Jos testi epäonnistuu, tämä voi tarkoittaa ongelmaa.

Valitse sopiva välilehti laitteesi mukaan.

Vaaditaan: Ennen kuin jatkat, varmista seuraavat:
  1. Varmista, että vaadittavat DNS -tietueet Microsoft 365: lle ovat verkkotunnuksesi vyöhyketiedostossa . Huomaa, että vain yksi Autodiscover CNAME voi olla verkkotunnuksen vyöhyketiedostossa.
  2. Vahvista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset kohdassa Microsoft 365 -tilaussopimukset.
  1. Siirry Outlook -yhteyden testiin.
  2. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi .
  3. Valitse Todennustyyppi -kohdasta Moderni todennus (OAuth) .
  4. Valitse OAuth -todennuksen tunnistetietojen kohdalta Kirjaudu sisään . Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  5. Valitse Käytä automaattista hakua palvelimen asetusten tunnistamiseksi .
  6. Valitse Palvelun valinta -kohdasta Office 365 (oletus) .
  7. Täytä CAPTCHA todentamisen alla ja vahvista . Näet vahvistuksen vahvistuksestasi koko selainistunnon ajan.
  8. Valitse Ilmoitus -kohdassa valintaruutu vahvistaaksesi, että ymmärrät ja hyväksyt käyttöoikeussopimuksen.
  9. Valitse Suorita testi . Outlook -yhteystesti suoritetaan, ja sitten näet testivastauksen.
Vaaditaan: Ennen kuin jatkat, varmista seuraavat:
  1. Varmista, että vaadittavat DNS -tietueet Microsoft 365: lle ovat verkkotunnuksesi vyöhyketiedostossa . Huomaa, että vain yksi Autodiscover CNAME voi olla verkkotunnuksen vyöhyketiedostossa.
  2. Varmista, että laitteesi täyttää Järjestelmän vähimmäisvaatimukset kohdassa "Mobiilisovellukset".
  1. Siirry Exchange ActiveSync -testiin.
  2. Valitse Käytä automaattista hakua palvelimen asetusten tunnistamiseksi .
  3. Anna sähköpostiosoitteesi .
  4. Valitse Todennustyyppi -kohdasta Moderni todennus (OAuth) .
  5. Valitse Kirjaudu sisään ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  6. Valitse valintaruutu Ohita SSL: n luottamusta -kohdan vieressä.
  7. Valitse Palvelun valinta -kohdasta Office 365 (oletus) .
  8. Täytä CAPTCHA todentamisen alla ja vahvista . Näet vahvistuksen vahvistuksestasi koko selainistunnon ajan.
  9. Valitse Ilmoitus -kohdassa valintaruutu vahvistaaksesi, että ymmärrät ja hyväksyt käyttöoikeussopimuksen.
  10. Valitse Suorita testi . Outlook -yhteystesti suoritetaan, ja sitten näet testivastauksen.

Mahdolliset testitulokset ja seuraavat vaiheet

Joitakin yleisiä testivastauksia ovat:

• Onnistui : Yhteystesti suoritettiin onnistuneesti tai siihen liittyi varoituksia.
  • Virhe : Yhteystesti epäonnistui.

Valitse sopiva välilehti testitulosten perusteella.

Jos testivaste on onnistunut, määritä Outlook Microsoftin tuki- ja palautusavustajan (SARA) avulla. Huomaa, että SARA -työkalu on tarkoitettu vain Windows -laitteille.

Jos et käytä Windows-laitetta tai sinulla on edelleen ongelmia Microsoft 365 -tilisi kanssa sen jälkeen, kun olet yrittänyt käyttää SARA: ta, tallenna yhteystestitulokset (valitse oikeasta yläkulmastaTämä on Tallenna HTML -muodossa -kuvake. Tallenna HTML -muodossa ) ja ota yhteyttä palveluumme GoDaddy -oppaat .

Jos testi epäonnistuu, laajenna testin tuloksia valitsemalla Testin vaiheet .

• Jos automaattisen löytämisen CNAME -tietuetta ei löydy, varmista, että olet määrittänyt tilisi yli 24 tuntia sitten. Autodiscoverin käyttöönotto Microsoftin järjestelmissä kestää jonkin aikaa.
    Huomautus: Vain yksi Autodiscover CNAME voi olla verkkotunnuksesi vyöhyketiedostossa.
  • Jos verkkoon liittyy ongelmia, kuten tietoturvaohjelmistot häiritsevät testiliitäntää, poista palomuurit ja virustorjuntaohjelmat käytöstä väliaikaisesti ja suorita testi uudelleen.
    Varoitus: Ole varovainen, kun poistat palomuurit ja virustorjuntaohjelmat käytöstä. Meidän GoDaddy -oppaat ei voi auttaa sinua ratkaisemaan verkkoon liittyviä ongelmia. Katso tukilausunto .
  • Jos sinulla on vanhentunut ohjelmistoversio, yritä ladata uusimmat työpöytäsovellukset , Android- tai iPhone- ja iPad -sovellukset.
  • Varmista, että salasanasi on oikea, tai yritä vaihtaa salasana .

Kun olet käynyt läpi nämä mahdolliset ongelmat, yritä testiä uudelleen. Jos ongelma ei poistu, tallenna yhteystestitulokset (valitse oikeasta yläkulmasta)Tämä on Tallenna HTML -muodossa -kuvake. Tallenna HTML -muodossa ) ja ota yhteyttä palveluumme GoDaddy -oppaat .