No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Testaa Outlookia yhteysongelmien varalta

Jos sinulla on ongelmia Outlookin avaamisessa ja käytät GoDaddy Microsoft 365 -tiliäsi, sinulla voi olla yhteysongelma.

Microsoftilla on testi, joka vahvistaa yhteyden Microsoft 365 -tilisi, automaattisen löytämisen ja määritysprosessin välillä. Jos tämä testi läpäisee testin, ongelma liittyy todennäköisesti yhteyteen tai laitteeseen. Jos testi epäonnistuu, se voi viitata ongelmaan.

1. Siirry kohtaan Microsoft Connectivity Test .
  2. Valitse Exchange Server -osiossa Outlook Connectivity
  3. Napsauta Seuraava.
  4. Täytä seuraavat ruudun kentät:
    Sähköpostiosoite Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
    Verkkotunnus \ käyttäjätunnus (tai UPN)
    Salasana Anna Microsoft 365 -salasanasi.
    Vahvista salasana
  5. Valitse Outlook Autodiscover .
  6. Valitse, että ymmärrät ja hyväksyt käyttäjäsopimuksen.
  7. Kirjoita näytetty captcha Vahvistus -kenttään ja napsauta sitten Vahvista .
  8. Napsauta Suorita testi .

Mahdolliset testivastaukset

Yleisiä testivastauksia ovat:

• Menestys: Yhteystesti onnistui
  • Menestys: Yhteystesti onnistui varoitusten kanssa
  • Virhe: Yhteystesti epäonnistui

Yleisiä testivirheitä aiheuttavia ongelmia ovat:

Kun olet ratkaissut nämä mahdolliset ongelmat, yritä testiä uudelleen.