Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Tiedostojen lataaminen

Verkkohotellitilissäsi on tiedostojenhallinta, jolla voidaan ladata tiedostoja verkkohotellitilillesi.

Tiedostojen siirtäminen käyttämällä File Manager -tiedostonhallintaversiota

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Files (Tiedostot) -välilehteen.
  5. Siirry hakemistoon, jota haluat käyttää.

Plesk käyttää httpdocs-hakemistoa ensisijaisen verkkotunnuksesi sivuston juurihakemistona.

6. Napsauta Upload Files (Siirrä/lataa tiedostot).
  7. Paikanna tiedosto tietokoneestasi ja napsauta sitten Open (Avaa).