Tiedostojen lataaminen palvelimelle SFTP:n avulla

Voit ladata tiedostoja hallinnoidulle WordPress-tilillesi SFTP:n avulla. Voit käyttää siihen mitä tahansa FTP-asiakasohjelmaa, kuten FileZillaa. SFTP on hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun haluat ladata suuria tiedostoja WordPress-sivustollesi, asentaa muokatun teeman tai laajennuksen tai tehdä muita muutoksia sivustoosi manuaalisesti.

Huomautus: Näiden ohjeiden ensimmäinen osa käsittelee SFTP-tunnistetietojen tarkistamista. Jos tiedät jo SFTP-isäntänimesi, -porttisi, -käyttäjänimesi ja -salasanasi, siirry vaiheeseen 6.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Avaa Omat tuotteet -sivu ja napsauta WordPress-hallinta-kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Napsauta käytettävän verkkosivuston kohdalla kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Asetukset.
    Asetusten valinta
  4. Jos sinulla on Perus-, Luksus-, Huippu- tai Kehittäjä-tili: Napsauta Asetukset-sivulla SFTP-käyttäjä-kohdan vieressä Näytä.

Jos sinulla on ammattimaisesti hallinnoitu WordPress-tili (saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa): Napsauta Asetukset-sivulla SFTP/SSH-käyttö-kohdan vieressä Hallitse.

Huomautus: Jos et ole vielä ottanut SSH:ta käyttöön ammattimaisesti hallinnoidulla tililläsi, katso SSH:n ottaminen käyttöön .

Napsauta SFTP-käyttäjä-kohdan vieressä Näytä
  5. Kopioi seuraavissa kentissä olevat tiedot: Isäntänimi, SFTP-käyttäjänimi ja Salasana. Tarvitset näitä tietoja, jotta voit kirjautua sisään FTP-asiakasohjelman kautta.
  6. Lataa, asenna ja käynnistä FileZilla, jos et ole vielä tehnyt niin.
  7. Täytä seuraavat kentät:‌‌
    Kenttä Tietojen antaminen...
    Isäntä Isäntänimesi
    Käyttäjänimi SFTP-käyttäjänimesi
    Salasana Salasanasi
    Portti 22
  8. Napsauta Quickconnect. Kun FileZilla on muodostanut yhteyden tiliisi, voit aloittaa tiedostojen lataamisen vetämällä ja pudottamalla ne haluamaasi sijaintiin.

Lisätietoja

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue kyseisiä tuotteita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.