WordPress-hallinta Ohje

Tiedostojen lataaminen palvelimelle SFTP:n avulla

Voit ladata tiedostoja Managed WordPress-tilillesi SFTP:n avulla. Tästä on hyötyä, kun lataat suuria tiedostoja WordPress-sivustollesi tai kun sinun tarvitsee asentaa mukautettu teema tai laajennus manuaalisesti.

Vaatimukset: Tarvitset FTP (File Transfer Protocol) -sovelluksen, jonka avulla voit luoda yhteyden ja siirtää sisältöä SFTP (Secure FTP) -protokollalla. Markkinoilla on monia eri FTP-sovelluksia. Me suosittelemme FileZilla-ohjelmaa.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Asetukset valikkokuvake-valikosta sen sivuston kohdalla, jota haluat käyttää.

Valitse asetukset
  4. Etsi Tuotantosivusto-kohdassa SSH/SFTP-kirjautuminen ja valitse sitten Muuta.
    Tarkastele sftp-tietoja valitsemalla muuta
  5. Kopioi FTP-sovellukseesi käyttöön tuleva Isäntänimi ja valitse sitten Luo uudet tunnistetiedot.
  6. Valitse Luo uudet tunnistetiedot uudelleen.

Huomautus: Tämä poistaa nykyisen SFTP-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.

7. Kopioi uusi FTP-sovellukseen käyttöön tuleva käyttäjätunnus ja salasana ja valitse sitten Sulje.
  8. Täytä Isäntä-, Käyttäjätunnus-, Salasana- ja Portti-kenttien tiedot FTP-sovelluksessasi. Jos käytät FileZillaa, valitse Quickconnect:

valitse Quickconnect
  9. Saat Unknown host key -ilmoituksen (“tuntematon isäntäavain”). Vahvista, että Isäntä on oma verkkotunnuksesi ja valitse sitten OK.
    vahvista isäntä ja valitse OK
  10. Kun FTP-sovelluksesi on muodostanut yhteyden tiliisi, voit aloittaa tiedostojen siirtämisen vetämällä ja pudottamalla ne.
    vedä ja pudota tiedostoja