WordPress-hallinta Ohje

Tiedostojen lataaminen palvelimelle SFTP:n avulla

Voit ladata tiedostoja hallinnoidulle WordPress-tilillesi SFTP:n avulla. Voit käyttää siihen mitä tahansa FTP-asiakasohjelmaa, kuten FileZillaa. Tämä on hyödyllinen työkalu, kun haluat ladata suuria tiedostoja WordPress-sivustollesi, asentaa muokatun teeman tai laajennuksen tai tehdä muita muutoksia sivustoosi manuaalisesti.

Huomautus: Tämän oppaan ensimmäinen osa auttaa sinua löytämään SFTP-kirjautumistietosi. Jos tiedät jo SFTP-käyttäjänimesi, -salasanasi, -isäntänimesi ja -porttisi, voit aloittaa vaiheesta 6.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse käytettävän Sivuston URL-osoite sarakeotsikon Sivuston nimialta.
    valitse sivuston nimi
  4. Valitse Asetukset-osiossa SFTP-käyttäjäsi vierestä Näytä.

Huomautus: Jos et ole vielä ottanut SSH:ta käyttöön Pro-tililläsi, katso SSH:n ottaminen käyttöön.

valitse sftp-käyttäjän vierestä näytä
  5. Kopioi isäntänimesi, käyttäjänimesi ja salasanasi. Tarvitset näitä tietoja, jotta voit kirjautua sisään FTP-asiakasohjelman kautta.
  6. Lataa, asenna ja käynnistä FileZilla, jos et ole vielä tehnyt niin.
  7. Täytä seuraavat kentät:‌‌
    Kenttä Tietojen antaminen...
    Isäntä Isäntänimesi
    Käyttäjänimi SFTP-käyttäjänimesi
    Salasana SFTP-salasanasi
    Portti 22
  8. Valitse Quickconnect. Kun FileZilla on muodostanut yhteyden tiliisi, voit aloittaa tiedostojen lataamisen vetämällä ja pudottamalla ne haluamaasi sijaintiin.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue kyseisiä tuotteita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.