WordPress-hallinta Ohje

Tiedostojen lataaminen palvelimelle SFTP:n avulla

Voit ladata tiedostoja hallinnoidulle WordPress-tilillesi SFTP:n avulla. Tämä on hyödyllinen työkalu, kun haluat ladata suuria tiedostoja WordPress-sivustoosi, asentaa muokatun teeman tai laajennuksen tai tehdä muita muutoksia sivustoosi manuaalisesti.

Vaatimukset: Tarvitset FTP-asiakasohjelman, jonka avulla voit luoda yhteyden ja siirtää sisältöä käyttäen SFTP (Secure FTP) -protokollaa. Markkinoilla on monia eri FTP-asiakasohjelmia. Me suosittelemme FileZilla-ohjelmaa.
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteeni -sivulla kohdan WordPress-hallinta vierestä Hallitse kaikkia.
  3. Valitse Asetukset valikkokuvake-valikosta sen verkkosivuston kohdalla, jota haluat käyttää.

valitse asetukset
  4. Kun olet Asetukset-välilehden Tuotantosivusto-osiossa, paikanna SFTP/SSH-tiedot ja valitse sitten Näytä.
    tarkastele sftp-tietoja valitsemalla näytä
  5. Kopioi isäntänimesi, käyttäjänimesi ja salasanasi. Tarvitset näitä tietoja, jotta voit kirjautua sisään FTP-asiakasohjelman kautta.
    kopioi sftp-tietosi
  6. Täytä Isäntä-, Käyttäjätunnus-, Salasana- ja Portti-kenttien tiedot FTP-asiakasohjelmassasi. Jos käytät FileZillaa, valitse Quickconnect:

valitse Quickconnect
  7. Saat Unknown host key -ilmoituksen (“tuntematon isäntäavain”). Vahvista, että Isäntä on oma verkkotunnuksesi ja valitse sitten OK.
    vahvista isäntä ja valitse OK
  8. Kun FTP-asiakasohjelmasi on muodostanut yhteyden tiliisi, voit aloittaa tiedostojen siirtämisen vetämällä ja pudottamalla ne.
    vedä ja pudota tiedostoja