No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tiedostojen lataaminen verkkotallennustilaan

Verkkotallennustilan avulla voit ladata valokuvia ja videoita iPhonesta & reg; Online Storage -tilillesi.

Tiedostojen siirtäminen Mobile Storage Mobile -sovelluksen kautta

1. Avaa mobiililaite Online Storage .
  2. Napauta kansiota navigoidaksesi kohteeseen, johon haluat ladata tiedoston.
  3. Napauta Lataa tiedostot .
  4. Lataa olemassa olevat kuvat tai videot napauttamalla Valitse olemassa olevasta, tai luo uusi kuva tai video ottamalla Ota valokuva tai video.
  5. ( Valinnainen ) Jos otit uuden kuvan tai videon, napauta Käytä .
  6. Anna tiedostolle nimi ja napauta sitten Lataa .