Tiedostojen muokkaamista koskevat rajoitukset

Hakkerit rakastavat WordPress-verkkosivujen hyödyntämistä ja tärvelemistä, mikä tekee turvallisuudesta ensisijaisen tärkeää jokaiselle WordPressin käyttäjälle. Suojataksemme hallinnassamme olevia WordPress-tilejä hakkeroinnilta mahdollisimman hyvin käytämme tiukkoja turvallisuussuuntautuneita rajoituksia sen suhteen, mitä tiedostoja voi muokata.

Tämä ominaisuus tarkoittaa sitä, että voit muokata ainoastaan seuraavia hallinnassa olevien WordPress-tilien hakemistoja ja tiedostoja:

• /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Voit myös muokata kaikkia hakemistoja tai tiedostoja, joita olet itse ladannut palvelimelle, kuten php.ini-tiedostoa.