WordPress-hallinta Ohje

Managed WordPress -tiedostojen muokkaamista koskevat rajoitukset

Hakkerit yrittävät usein käyttää WordPress-sivustoja omiin tarkoituksiinsa ja tärvellä niitä, mikä tekee turvallisuudesta ensisijaisen tärkeää jokaiselle WordPressin käyttäjälle. Jotta hallitut WordPress-tilit voitaisiin suojata hakkeroinnilta mahdollisimman tehokkaasti, käytämme tiukkoja turvallisuusrajoituksia sen suhteen, mitkä tiedostot ovat muokattavissa.

Tämä ominaisuus tarkoittaa sitä, että voit muokata ainoastaan seuraavia hallittujen WordPress-tilien tiedostoja:

• Kansioon /wp-content sisältyvät tiedostot
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Voit myös muokata kaikkia hakemistoja tai tiedostoja, jotka olet itse ladannut palvelimeen, kuten esimerkiksi user.ini-tiedosto.