No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tiedostojen palauttaminen varmuuskopioinnin jälkeen

Kun varmuuskopiointi on onnistunut , voit palauttaa tiedostot koontinäytöltä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Sivustosuojauksen ja varmuuskopioiden vierestä Hallitse kaikkia .
  3. Valitse palautettavan sivuston kohdalta Tiedot varmuuskopiot -kohdasta.
  4. Siirry haluamaasi varmuuskopiointipäivään ja valitse Palauta asetukset .
  5. Valitse Tiedostojen palautus -kohdassa Automaattinen palautus.
  6. Valitse tiedostot, jotka haluat palauttaa, ja valitse Vahvista valitut tiedostot . Palauta kaikki tiedostot valitsemalla Palauta tiedostot lähellä sivun alaosaa.
  7. Valitse Hyväksyn tiedostojen ylikirjoittaminen -valintaruutu ja valitse Palauta .
  8. Jos sinulla on tietokanta, jonka haluat palauttaa, toista nämä vaiheet tietokannan palauttamiseksi.
  9. Saat sähköpostiviestin, kun verkkosivustosi palautus on valmis.