Tiedostojen palauttaminen varmuuskopioinnin jälkeen

Kun varmuuskopiointi on onnistunut, voit valita koontinäytöltä automaattisen palautuksen tai varmuuskopioitujen tiedostojen lataamisen manuaalista palauttamista varten.

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Varmuuskopiot.
  3. Valitse palautettavan verkkosivuston URL-osoite.
  4. Vieritä näkymää haluamasi varmuuskopiointipäivämäärän kohdalle ja valitse Palauta.
  5. Valitse Palauta tiedostot automaattisesti.
  6. Lisää valinta tekstin ”Hyväksyn tiedostojen korvaamisen” vieressä olevaan valintaruutuun ja valitse Palauta.
  7. Voit tarvittaessa palauttaa tietokantasi automaattisesti samojen toimenpiteiden avulla.
  8. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun verkkosivuston palauttaminen on valmistunut.