Tiedostojen siirtäminen ja latauspainikkeiden luominen

Kotisivukone mahdollistaa enintään 30 Mt:n kokoisien tiedostojen siirtämisen palvelimeen ja linkittämisen sivulla olevaan napsautettavaan painikkeeseen. Siten sivustolla kävijät voivat halutessaan tarkastella pitkiä Word-asiakirjoja tai taulukoita ilman verkkoyhteyttä.

Tätä menetelmää ei ole tarkoitettu kuva- tai äänitiedostojen siirtoon. Katso lisätietoja kohdista Kuvien lisääminen ja muokkaaminen ja Audiosoittimen lisääminen. Et voi siirtää tiedostoja, joiden tiedostopääte on htm, html, htmlx, js, asp, aspx, mht, php, exe, gem, xpi tai dll.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Painike-kuvake-kuvake sivulle tai valitse olemassa oleva painike.
  4. Napsauta painiketta ja valitse Asetukset.

Napsauta painiketta ja valitse Asetukset.

5. Kirjoita Asetukset-ikkunan Selite-kohtaan painikkeen teksti.
    Kirjoita latauspainikkeen seliteteksti.
  6. Napsauttamalla Linkki-kohdan punaista nuolta voit toimia seuraavasti:
    • Valitsemalla Siirrä voit siirtää uuden tiedoston. Etsi tiedosto paikalliselta asemalta valitsemalla Selaa.
      Valitse Siirrä

Tiedoston kuvake lisätään tiedostonhallintaan. Napsauta tiedostoa, ja kun vihreä valintamerkki on näkyvissä, valitse Lisää.
      Valitse siirron jälkeen Lisää

Siirrettävien tiedostojen enimmäiskoko on 30 Mt (lisätietoja).

• Voit käyttää aiemmin siirrettyä tiedostoa valitsemalla sen Yhdistä kohteeseen -luettelosta.
      Valitse Siirrä ja valitse sitten tiedosto luettelosta.
    • Poista aiemmin siirretty tiedosto valitsemalla Siirrä ja napsauttamalla sitten tiedoston roskakorikuvaketta tiedostonhallinnassa.
      Voit poistaa siirretyn tiedoston napsauttamalla
    • Voit sulkea ikkunan ja palata sivullesi napsauttamalla x-kuvaketta.
  7. Jos siirrät teksti- tai PDF-tiedoston, voit pitää sen avoinna uudessa ikkunassa valitsemalla valintaruudun Linkki-kentän alta. (Muut tiedostotyypit, kuten taulukkotiedostot, latautuvat suoraan sen sijaan, että ne avattaisiin uuteen ikkunaan.)
    Valitse Avaa linkki uuteen ikkunaan.
  8. Kun olet tehnyt valintasi, valitse Asetukset-ikkunan alaosasta Tallenna.
  9. Voit näyttää muutoksesi siinä muodossa, jossa ne näytetään verkkosivustollasi, valitsemalla Esikatselu.
  10. Kun olet tyytyväinen, valitse Julkaise ja vahvista valintasi valitsemalla uudelleen Julkaise.
  11. Ikkunassa näkyy linkki sivustollesi, jota napsauttamalla voit näyttää julkaistut muutokset. Voit myös valita Sulje.
  12. Kun sivusi tulee uudelleen näkyviin, valitse Poistu esikatselusta.