Tiedostojen siirtäminen verkkosivustolle Linux-verkkohotellitililläni

Jos haluat siirtää tiedostoja verkkosivustolle Linux-verkkohotellitililläsi, näin pääset tilisi koontinäytöstä cPanelin tiedostohallintaan.

• Vihje: Tarvitseeko sinun siirtää palvelimeen paljon tiedostoja? Luo ZIP-tiedosto, siirrä se palvelimeen tilillesi ja pura se siellä.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytössä kolmen pisteen kuvake sen verkkosivuston Verkkosivustot-osiosta, johon haluat tallentaa tiedostot, ja valitse sitten Tiedostonhallinta.
    tiedostonhallinnan valitseminen
    Tiedostonhallinta siirtää tiedostosi oletusarvoisesti verkkosivuston juurihakemistoon. Tässä näyttökuvassa juurihakemisto on /public_html, kuten tiedostonhallinnan sivulla näkyy:
    hakemiston siirtäminen palvelimeen tiedostonhallinnassa

Huomautus: Verkkosivustosi juurihakemisto voi olla erilainen määrityksistäsi riippuen (esimerkiksi /public_html/blog tai /public_html/mycoolsubdomain.com), mutta jos olet noudattanut näitä ohjeita tähän asti, tiedostonhallinta siirtää tiedostosi verkkosivuston juurihakemistoon, ellet valitse eri sijaintia.

4. (Valinnainen) Valitse tarvittaessa hakemistopuusta eri hakemisto.
  5. Valitse Siirrä palvelimeen.
  6. Etsi tiedosto, jonka haluat siirtää palvelimeen, valitsemalla Valitse tiedosto. Valitse tiedosto ja siirrä tiedosto palvelimeen välittömästi valitsemalla Avaa. Voit myös siirtää useita tiedostoja palvelimeen vetämällä ja pudottamalla ne kenttään.