Tietoa Linux ja cPanel -verkkohotellista

Linux-verkkohotelli on suosituin verkkohotellialusta, joka tarjoaa verkkosuunnittelijoiden usein käyttämiä ominaisuuksia. cPanel on verkkohotellin graafinen ohjauspaneeli, joilla useimpia näistä ominaisuuksista voidaan käyttää. Jotta saat sivustosi toimintakuntoon, määritä Linux-verkkohotelli ja cPanel -tilisi.

Linux-verkkohotellin käytön perusvaiheet

• Käytä FTP-asiakasohjelmaa tiedostojen lataamiseen. Verkkohotellitilisi käyttää public_html-hakemistoa ensisijaisen verkkotunnuksesi juurihakemistona.
  • Jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa, asenna sisällönhallintajärjestelmä (CMS), kuten WordPress, niin voit luoda oman sivuston ja hallita sen sisältöä.
  • Kun sivustosi on toiminnassa, ota varmuuskopiointi käyttöön, jotta sisältösi pysyy tallessa. GoDaddy voi varmuuskopioida verkkosivustosi puolestasi, tai voit määrittää oman varmuuskopioinnin.