Tilinhallinta Ohje

Tietojen lataaminen (Euroopan talousalueen asukkaille)

Huomautus: Tämän artikkelin tiedot pätevät ainoastaan Euroopan talousalueen (ETA) asukkaisiin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Artikkelilla ei ole vaikutusta sinuun, jos asut ETA:n ulkopuolella.

Voit ladata kopion tilisi kaikista tiedoista.

1. Kirjaudu yrityksen GoDaddy tilillesi ja valitse sitten Tilin asetukset > Yhteydenottoasetukset.
    valitse yhteydenottoasetukset tilillesi
  2. Valitse Tietosuoja-osiosta Muokkaa.
    napsauta Tietosuoja-osion Muokkaa-painiketta
  3. Valitse Käynnistä lataus. Luomme kaikki tietosi sisältävän CSV-tiedoston, joka tallennetaan tietokoneesi latausten oletuspolkuun.