Tietokannan tietojen katseleminen

Voit tarkistaa hallinnoidun WordPress-tietokantasi nimen, käyttäjänimen, salasanan, isäntänimen ja muita tietoja, joita saatat tarvita yhteysmerkkijonoja varten.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta WordPress-hallinnan verkkosivustot -kohdan vieressä Hallitse kaikkia.
  3. Sinun täytyy avata phpMyAdmin, jotta voit käyttää tietokantaasi.
  4. Napsauta phpMyAdmin-ikkunassa Databases (Tietokannat).
    Napsauta Databases (Tietokannat)
  5. Katso tarvitsemasi tietokantatiedot selaamalla sivun yläosassa olevia välilehtiä.
    Katso tarvitsemasi tiedot välilehtien kautta