WordPress-hallinta Ohje

Tietokannan tietojen katseleminen

Voit tarkistaa hallinnoidun WordPress-tietokantasi nimen, käyttäjänimen, salasanan, isäntänimen ja muita tietoja, joita saatat tarvita yhteysmerkkijonoja varten.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla ja valitse WordPress -hallinta -kohdasta Hallitse kaikkia .
  3. Valitse tarkasteltavan verkkosivuston vierestä Asetuksetvalikkokuvake valikossa.

sivuston vaihtoehtojen valikosta
  4. Laajenna paneeli valitsemalla Näytä lisää.
    näytä enemmän
  5. Paikanna tietokannan tiedot ja valitse Näytä .
    tietokannan tiedot