Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Tietokantasi tietojen tarkastelu jaettujen webhotellitilien kanssa

Kun olet luonut tietokantasi, löydät sen tiedot (mukaan lukien isäntänimen) ohjauspaneelistasi.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Tietokannat.

Tietokantasi tiedot näytetään, mukaan lukien sen isäntänimi (tietokantapalvelin) sekä käyttäjät.

Älä sisällytä mukaan porttia IP-osoitteen jälkeen MySQL-tietokannoissasi. Jos tietokantapalvelimesi on esimerkiksi 1.1.1.1:3306, valitse 1.1.1.1 tietokantasi isäntänimeksi.

Jos et pysty kirjautumaan sisään tietokantaasi, vaihda jokin tietokannan käyttäjien salasanoista siirtymällä Käyttäjät-välilehteen. Napsauta haluamasi käyttäjän nimeä, vaihda salasana ja napsauta sitten OK.