Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Tietokantasi tietojen tarkastelu jaettujen webhotellitilien kanssa

Kun olet luonut tietokantasi, löydät sen tiedot (mukaan lukien isäntänimen) ohjauspaneelistasi.

Tietokantasi tietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).

Napsauta jotain seuraavista sen mukaan, minkä tyyppinen verkkohotellipalvelu sinulla on. Voit saada sen selville toisen sanan perusteella verkkohotellipalvelusi kuvauksessa verkkohotellitilin verkkotunnuksen nimen alla. Deluxe Web vastaa Web/Classic (Hosting Control Panel) -tiedostonhallintaversiota.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Hosting Control Panel:n Tietokannat-osiossa MySQL tai MSSQL sen mukaan, mille tietokantatyypille haluat isäntänimen.
  3. Napsauta verkkotunnustesi luettelossa Toiminnot sen tietokannan vieressä, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Tiedot.

Tietokantasi tiedot näytetään, mukaan lukien sen käyttäjänimi, isäntänimi sekä linkki salasanan vaihtamiseen.

Linux (cPanel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta MySQL-tietokannat.

Tietokantojesi nimet ja käyttäjäsi tulevat näkyviin.

cPanel-webhotellitilit isännöivät tietokantoja samassa palvelimessa kuin oma sivustosi; muodosta yhteys käyttäen seuraavaa:

• Sivustosi sovellukset muodostavat yhteyden käyttäen isäntänimeä localhost.
  • Etätietokantayhteydet tietokoneestasi käyttävät webhotellitilisi IP-osoitetta isäntänimenä (lisätietoja).

Jos et pysty kirjautumaan sisään tietokantaasi, vaihda jokin tietokannan käyttäjien salasanoista napsauttamalla haluamasi käyttäjän nimeä, määrittämällä uusi salasana ja napsauttamalla sitten Vaihda salasana.

Windows (Plesk)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Tietokannat.

Tietokantasi tiedot näytetään, mukaan lukien sen isäntänimi (tietokantapalvelin) sekä käyttäjät.

Älä sisällytä mukaan porttia IP-osoitteen jälkeen MySQL-tietokannoissasi. Jos tietokantapalvelimesi on esimerkiksi 1.1.1.1:3306, valitse 1.1.1.1 tietokantasi isäntänimeksi.

Jos et pysty kirjautumaan sisään tietokantaasi, vaihda jokin tietokannan käyttäjien salasanoista siirtymällä Käyttäjät-välilehteen. Napsauta haluamasi käyttäjän nimeä, vaihda salasana ja napsauta sitten OK.