Tietokantasi yhteysmerkkijonojen paikantaminen

Tietokantaohjatut sovellukset, kuten WordPress, käyttävät yhteysmerkkijonoja yhteyden muodostamisessa webhotellitilisi tietokantaan.

Tietokantasi yhteysmerkkijonojen paikantaminen

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).

Napsauta jotain seuraavista sen mukaan, minkä tyyppinen verkkohotellipalvelu sinulla on. Voit saada sen selville toisen sanan perusteella verkkohotellipalvelusi kuvauksessa verkkohotellitilin verkkotunnuksen nimen alla. Deluxe Web vastaa Web/Classic (Hosting Control Panel) -tiedostonhallintaversiota.

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Sen isännöitävän tilin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Launch (Käynnistä).
  2. Napsauta Hosting Control Panel:n Tietokannat-osiossa MySQL- tai SQL Server -kuvaketta.
  3. Napsauta verkkotunnustesi luettelossa Toiminnot sen tietokannan vieressä, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Tiedot.
  4. Napsauta Koodinäyte.

Linux (cPanel)

Koska cPanel isännöi tietokantojasi paikallisesti, käytä nimeä localhost tietokannan isäntänimenä.

Lisätietoja tietokannan yhteysmerkkijonoista: Tietokantasi tietojen tarkastelu jaettujen webhotellitilien kanssa.

Windows (Plesk)

Napsauta Tietokannat.

Voit muodostaa yhteyden tietokantaan käyttäen IP-osoitetta Tietokantapalvelin-sarakkeessa.

Älä sisällytä mukaan porttia IP-osoitteen jälkeen MySQL-tietokannoissasi. Jos tietokantapalvelimesi on esimerkiksi 1.1.1.1:3306, valitse 1.1.1.1 tietokantasi isäntänimeksi.

Jos tarvitset sisäänkirjautumistiedot tietokantaa varten, siirry Käyttäjät-välilehteen. Jos haluat hallita tietokantasi käyttäjien sisäänkirjautumistietoja, tutustu tähän:

Lisätietoja: