Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Tietosuoja-asetusten muokkaaminen

Käytämme evästeitä palveluidemme ja tuotteidemme käytön seurantaan. Voit poistaa käytöstä joitakin tiliäsi koskevia seurantatoimintoja tietosuoja-asetuksista.

1. Siirry GoDaddy yhteystietoasetukset -sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Valitse Tietosuoja-osiosta Muokkaa.
    napsauta Tietosuoja-osion Muokkaa-painiketta
  3. Valitse Evästeet-osiosta Muokkaa.
  4. Poista seurantaluokka käytöstä napsauttamalla sen liukusäädintä.

Huomautus: Essentialia ei voi kytkeä pois päältä - tätä seurantaa käytetään tärkeisiin palveluihin, kuten henkilöllisyyden vahvistamiseen ja sivuston suojaukseen.

5. Valitse Tallenna.
  6. Valitse Sulje.