Tietosuoja-asetusten muokkaaminen (Euroopan talousalueen asukkaille)

Huomautus: Tämän artikkelin tiedot pätevät ainoastaan Euroopan talousalueen (ETA) asukkaisiin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Artikkelilla ei ole vaikutusta sinuun, jos asut ETA:n ulkopuolella.

Käytämme evästeitä palveluidemme ja tuotteidemme käytön seurantaan. Voit poistaa käytöstä joitakin tiliäsi koskevia seurantatoimintoja tietosuoja-asetuksista.

1. Kirjaudu yrityksen GoDaddy tilillesi ja valitse sitten Tilin asetukset > Yhteydenottoasetukset.
    valitse yhteydenottoasetukset tilillesi
  2. Valitse Tietosuoja-osiosta Muokkaa.
    napsauta Tietosuoja-osion Muokkaa-painiketta
  3. Valitse Evästeet-osiosta Muokkaa.
  4. Poista seurantaluokka käytöstä napsauttamalla sen liukusäädintä.

Huomautus: Perustaso-asetuksia ei voi kytkeä pois päältä – kyseisillä toiminnoilla valvotaan tunnistautumista ja sivuston turvallisuutta.

5. Valitse Tallenna.
  6. Valitse Sulje.