GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Tilaajatietojen tarkastelu ja muokkaaminen

Vain nimi ja sähköpostiosoite näytetään Tilaajat-alueella, mutta tilaajien tietojen tarkastelu ja muokkaaminen onnistuu muutamalla napsautuksella.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Tilaajat-alueella haluamasi sähköpostiosoite, niin pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan siihen liittyviä tietoja.
  3. Muokkaa haluamaasi kenttää napsauttamalla sitä.
  4. Valitse Lisää luetteloon, jos haluat lisätä tilaajan johonkin luetteloon. Toiminto ei vaikuta tilaajan olemassa oleviin luettelojäsenyyksiin.
  5. Valitse Lisää toinen kenttä, jos haluat lisätä uuden tietokentän vain valitulle käyttäjälle.