GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Tilauspainikkeen lisääminen alatunnisteeseen

Jotta voit lisätä tilauslinkin sähköpostimarkkinoinnin alatunnisteeseesi , sinun on määritettävä rekisteröitymislomake oletuksena . Jos sinulla ei ole lomaketta oletuksena, alatunnisteessasi ei ole tilauslinkkiä.

GoDaddy Email Marketing linkittää myös oletusrekisteröintilomakkeeseen, missä käytät [[subscribe_link]] -makroa missä tahansa kampanjassa.

Lomakkeen asettaminen oletukseksi:

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta tilisivusi yläosan kohtaa Rekisteröitymislomakkeet.
  3. Paikanna lomake, jonka haluat asettaa oletukseksi, ja vie hiiri Share -painikkeen oikealle puolelle. A Set as Default (Aseta oletukseksi) -painike tulee näkyviin. Napsauta tätä painiketta, jos haluat asettaa kyseisen rekisteröintilomakkeen oletukseksi.
  4. Napsauta OK vahvistusikkunassa.

Näet nyt Tilaa -painikkeen kampanjasi alatunnisteessa !

Voit aina palata rekisteröitymislomakkeiden sivulle tarkistaaksesi lomakkeen oletusasetukset. Aktiivinen oletuslomake tulee näkyviin Aseta oletustunnisteeksi .

Oletusrekisteröintilomakkeen muuttaminen:

Valitse vain Aseta oletukseksi -vaihtoehto minkä tahansa tilisi muun lomakkeen vierestä. Muista, että oletuksena voi valita vain yhden lomakkeen.

Voit poistaa oletusasetuksen seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen Forms sivulle.
  2. Napsauta näkyvissä olevaa Aseta oletukseksi -painiketta kytkeäksesi asetuksen pois päältä.
  3. Napsauta OK vahvistusikkunassa.