VPS & omat palvelimet (verkkohotellihallintakeskus) Ohje

Tilien luominen cPanelissa / WebHost Managerissa

Jos haluat isännöidä verkkotunnuksen sivustoa palvelimessasi käyttäen cPanel®-paneelia, sinun on luotava tili WebHost Managerissa (WHM).

Tilin luominen cPanelissa/WHM:ssä

1. Kirjaudu sisään WebHost Manageriin. Käyttäjänimi on root ja salasana on sama kuin palvelimella https://palvelimeniposoite:2087, jossa palvelimeniposoite tarkoittaa palvelimesi IP-osoitetta.
  2. Napsauta Koti-osiossa Tilin toiminnot.

3. Napsauta Luo uusi tili.

4. Täytä kentät Verkkotunnuksen tiedot -osiossa.

WHM luo sinulle automaattisesti käyttäjänimen, joka perustuu verkkotunnusnimesi ensimmäiseen 8 merkkiin.

5. (Valinnainen) Täytä näytöllä näkyvät kentät.
  6. Valitse Luo.

WebHost Manager näyttää tulossivun, joka esittää uuden tilisi pääpiirteet. Jos mitään ongelmia ei ilmene, WebHost Manager näyttää Tilin luominen valmis! -viestin sivun alaosassa.