Palauta oman verkkotunnuksen tai oman GoDaddy-tilin käyttöoikeus

Lähetä pyyntö saada verkkotunnuksesi tai tilisi käyttöoikeus takaisin, jos:

• Et voi enää käyttää tililläsi olevaa sähköpostiosoitetta.
  • Olet verkkotunnuksen rekisteröijä, mutta et pääse verkkotunnuksen tilille.

Huomautus: Jos tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite on käytettävissäsi, mutta et voi kirjautua sisään, kokeile palauttaa salasanasi.

1. Siirry lomakkeeseen Palauta tilin käyttöoikeus.
  2. Valitse Sähköpostin käyttö, Verkkotunnuksen käyttö tai Kaksivaiheisen todennuksen käyttö.
  3. Anna vähintään yksi tilisi alainen verkkotunnus ja valitse sitten Seuraava.
    • Jos sinulla ei ole lainkaan verkkotunnuksia, kytke Tunnista tili verkkotunnusten perusteella valinta pois päältä. Jatka antamalla asiakasnumerosi ja kirjautumisnimesi.
  4. Anna etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja valitse sitten Seuraava.
    • Jos pyydät käyttöoikeutta verkkotunnukseen, anna sähköpostiosoite, jota ei ole liitetty verkkotunnukseesi.
  5. Siirrä palvelimeen skannattu tai digitaalinen värivalokuva valtiollisen tahon myöntämästä valokuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi. Jos et ole tilin haltija tai verkkotunnuksen rekisteröijä, toimita sekä tilin haltijan tai rekisteröijän henkilöllisyystodistus että omasi. Tiedoston siirtämisen jälkeen valitse Seuraava.
    • Hetkinen... mihin tarvitsette henkilötodistustani? Tarvitsemme henkilötodistuksen, jotta voimme varmistaa, että olet tilin omistaja ja tilisi pysyy turvassa verkkotunnusvarkailta. Voit olla huoletta, sillä lähettämäsi tiedot pysyvät suojattuina eikä niitä käytetä muuhun kuin tilisi omistajuuden vahvistamiseen. Saat lisätietoja täältä: -käyttöehdot.
  6. Valitse avattavasta luettelosta Kyllä tai Ei vahvistaaksesi, onko tilinhaltijaksi listattu jokin yritys, ja valitse sitten Seuraava.
    • Jos valitset Kyllä, anna yrityksen nimi ja siirrä palvelimeen valtiollisen tahon myöntämä yrityksen tunnistusasiakirja.
      Huomautus: Internet-verkkosivustoilta tulostettuja perustamisartikkeleita ja asiakirjoja ei hyväksytä.
  7. (Valinnainen) Valitse Kyllä tai Ei vahvistaaksesi, haluatko myös peruuttaa kaksivaiheisen todennuksen tilin kohdalla, ja anna sitten vaadittavat lisätiedot.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Valitse valintaruutu hyväksynnän kohdalla ja suorita tietoturvatesti.
  10. Valitse Lähetä. Otamme sinuun yhteyttä suoraan pyyntöösi liittyen (saapumisjärjestyksessä).

Huomautus: Tämä prosessi käsittelee tällä hetkellä suurta määrää pyyntöjä. Teemme parhaamme voidaksemme vastata sinulle mahdollisimman pian.