Tilin muutoksia tai päivitettyä sähköpostiosoitetta koskevan lomakkeen lähettäminen

Jos et voi käyttää tiliisi yhdistettyä sähköpostiosoitetta etkä pysty vahvistamaan tietoja, jotka asiakastukiosastomme vaatii auttaakseen sinua, voit pyytää päivitystä lähettämällä tilin muutoksia tai päivitettyä sähköpostiosoitetta koskevan lomakkeen. Lomakkeen lisäksi tarvitsemme myös seuraavat:

• Valokuvallinen henkilötodistus – valtiollisen tahon myöntämä henkilötodistus, kuten ajokortti, sotilaspassi tai passi.
  • Yritystunnus – jos verkkotunnus on rekisteröity yritykselle, tarvitsemme myös voimassa olevat yritystiedot, kuten esimerkiksi:
    • Yrityslisenssi
    • Verotodistus
    • Liiketoimintaa harjoittavan nimen osoittava asiakirja ("Doing Business As")
    • Asiakirjat keksitystä nimestä
    • IRS 501(C)3 "Determined Letter” -tyyppinen asiakirja
    • Valtion myöntämä todistus verovapautuksesta ja hyväntekeväisyysjärjestön statuksesta.
    • EIN/TIN-vahvistuskirje (IRS-kirje 147C)

Jos tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite on käytettävissäsi mutta et voi kirjautua sisään, tutustu seuraavaan: Aseta GoDaddy-salasanasi uudelleen.

Tilin muutoksia tai päivitettyä sähköpostiosoitetta koskevan lomakkeen täyttäminen

1. Täytä sähköpostilomake osoitteessa changeupdate.com.
  2. Muutospyyntölomake tulee näkyviin.
  3. Täytä ruudun kenttiin tiliäsi koskevat tiedot. Älä sisällytä mukaan www-osaa, kun annat verkkotunnuksesi nimen.
  4. Tee joku seuraavista:
    • Jos sinulla on kuva valokuvallisesta henkilötodistuksestasi tai yritystunnuksestasi, valitse Siirrä tiedostot nyt, napsauta Selaa, paikanna tiedostot tietokoneestasi ja valitse sitten Avaa. Jos haluat liittää muita tiedostoja, napsauta Liitä toinen tiedosto.
    • Jos sinulla ei ole vielä kuvaa henkilötodistuksestasi tai yritystunnuksestasi, valita Ohita lataus ja lähetä tiedostot myöhemmin sähköpostitse. Kun sinulla on nämä tiedostot, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen change@secureserver.net. Lähetä mukana myös tiedot tilistä, jota yrität käyttää.
  5. Anna käyttökoodi ja napsauta sitten Lähetä pyyntö. Toimitamme sinulle lisätietoja 3 päivän kuluessa valokuvallisen henkilötodistuksesi ja/tai yritystunnuksen vastaanottamisesta.