Tilin sulkeminen (Euroopan talousalueen asukkaille)

Huomautus: Tämän artikkelin tiedot pätevät ainoastaan Euroopan talousalueen (ETA) asukkaisiin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Artikkelilla ei ole vaikutusta sinuun, jos asut ETA:n ulkopuolella.

Varoitus: Tilin sulkeminen edellyttää kaikkien tiliin liittyvien tuotteiden poistamista, minkä jälkeen tilin sulkemista voidaan jatkaa aikaisintaan 24 tunnin kuluttua. Tilin sulkemista ei voi perua. Emme pysty palauttamaan poistettuja tietoja.

Sulje yrityksen GoDaddy tilisi pysyvästi seuraavien ohjeiden avulla.

  1. Kirjaudu yrityksen GoDaddy tilillesi ja valitse sitten Tilin asetukset > Yhteydenottoasetukset.
    valitse yhteydenottoasetukset tilillesi
  2. Valitse Tili-osiosta Muokkaa.
    sulje tilin tiedot valitsemalla Muokkaa
  3. Valitse Vahvistus-osiosta Ymmärrän, että tätä toimintoa ei voi kumota.

    Huomautus: Jos et ole vielä poistanut kaikkia tiliin liittyviä tuotteita, saat muistutuksen tästä ennen jatkamista. Tämän jälkeen voit jatkaa tilin sulkemista aikaisintaan 24 tunnin kuluttua.

  4. Valitse Sulje tili. Kun prosessi on valmistunut, näet onnistumisilmoituksen.

    Huomautus: Tietyt tiedot voidaan säilyttää asiakirjojen säilytyskäytäntöjemme mukaisesti siinä laajuudessa, kuin se on laillisiin tarkoituksiin tarpeellista, yrityksemme velvoitteiden täyttämiseksi, kuten kirjanpitoa ja muita lakisääteisiä tarkoituksia varten.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.