Tilin tilan tarkistaminen

Sinun täytyy ehkä odottaa enintään 48 tuntia, ennen kuin voit aloittaa tiedostojen lataamisen tilillesi (FTP:n avulla) ja tietokantojen tai verkkosivustosi määrittämisen.

Näin voit tarkistaa verkkohotellitilisi tilan:

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen vieressä Vaihtoehdot.

Tilisi nykyinen tila näkyy Tila-kohdassa, joka sijaitsee Yleiskatsaus-välilehdellä. Tavallisesti näkyvissä on jokin seuraavista tilamerkinnöistä:

Alusta tili
Sinun on määritettävä verkkohotellitilisi, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Aloita määritys napsauttamalla haluamaasi verkkohotellitiliä. Opastamme sinua määrityksen aikana vaihe vaiheelta.
Odottaa DNS:ää
Tiedostojen lataaminen ja sivuston hallinta edellyttävät, että verkkohotellitilisi on yhdistetty verkkotunnukseesi. Verkkohotellitilin yhdistäminen .com- ja .net-verkkotunnuksiin kestää enintään kahdeksan tuntia, kun taas yhdistäminen muihin verkkotunnuksiin voi kestää 48 tuntia. Kestoon vaikuttaa ajankohta, jolloin määritit verkkotunnuksesi nimipalvelimet.
Odottaa tilin muutosta
Tämä tila tulee näkyviin, kun muutat verkkohotellitilisi paketin tasoa.
Asennus vireillä
Tämä tila tulee näkyviin, kun olet määrittänyt tilisi. Ennen kuin voit aloittaa verkkohotellitilisi käytön, meidän täytyy ehkä määrittää sen asetuksia muutaman minuutin ajan.
Asetus
Tilisi on määritetty. Sinun täytyy ehkä odottaa vielä 48 tuntia, ennen kuin voit aloittaa tiedostojen lataamisen tilillesi (FTP:n avulla) ja tietokantojen tai verkkosivustosi määrittämisen.

Kun verkkohotellitilisi on määritetty, voit kirjautua verkkohotellin ohjauspaneeliin ja aloittaa tilisi hallinnan, tietokantojen määrittämisen ja erilaisten sivusto-ominaisuuksien asentamisen.