Tilinhallinta Ohje

Tilisi sähköpostiosoitteen muuttaminen

On tärkeää pitää tilisi sähköpostiosoite ajan tasalla, jotta voit vastaanottaa meiltä tiliäsi koskevia ilmoituksia.

Tilisi sähköpostiosoitteen muuttaminen

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Siirry Asetukset-välilehteen.
  3. Valitse vasemmalta Tilin tietoturva-asetukset.
  4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi kohtaan Sähköposti ja valitse sitten Vahvista.
  5. Määritä Nykyinen salasana.
  6. Valitse Tallenna muutokset.

Sähköpostiosoitteesi muuttaminen ei muuta verkkotunnuksesi yhteystietoja. Jos sinun on muutettava kyseisiä tietoja, katso lisätietoja kohdasta Verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen.