Toissijaisen verkkotunnuksen pääkansion (juurikansion) muuttaminen

Jos verkkohotellitilisi on Luksus, Premium, Rajoittamaton tai Huippu, voit lisätä toissijaisia verkkotunnuksia verkkohotellitiliisi. Toissijaisilla verkkotunnuksilla on verkkosivustoja, jotka toimivat ensisijaisten verkkotunnuksien verkkosivustoista riippumatta ja ovat eri kansioissa. Jos haluat lisätietoja, katso Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Voit muuttaa milloin vain sen, mitä kansioita toissijaiset verkkotunnuksesi käyttävät verkkosivustojensa juurikansioina.

1. Kirjaudu sisään Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Laajennusverkkotunnukset.
  5. Napsauta kynäkuvaketta Laajennusverkkotunnukset-osassa sen verkkotunnuksen kohdalla, jota haluat muuttaa.
  6. Anna uusi tiedostojen päätaso (juurikansio), aloittaen kotihakemistostasi, ja napsauta sitten Muuta.

Toissijainen verkkotunnus näyttää nyt indeksointitiedoston, jonka siirsit tähän kansioon. Jos haluat lisätietoja, katso